skip to Main Content

Raamattu kannesta kanteen -ohjelma

Raamattu kannesta kanteen (Rkk) on vuodesta toiseen Radio Dein kuunnelluimpia ohjelmia.

Monet kiitolliset kuuntelijat ovat tukeneet Raamattu kannesta kanteen -ohjelman tuotantoa ja radiointia. Lämmin kiitos! Viime vuonna tuki jäi kutenkin alle kokonaiskustannusten. Siksi vetosimme helmikuussa 2019 Raamattu kannesta kanteen -ohjelman jatkumisen puolesta viitenä päivänä viikossa Radio Deissä. Saimme uusia kuukausilahjoittajia ja joitakin suurempia yksityis- ja yrityslahjoituksia, niin että uskallamme nyt suunnitella radiointeja kesäkuusta vuoden loppuun viisipäiväisenä. Rkk-ohjelmien radiointi katetaan yksityisellä tuella, joten kaikki lahjoitukset ovat tarpeen edelleen. Kiitos kaikesta palautteesta! On hyvä kuulla, miten tärkeäksi ohjelma koetaan ja miten sitä voisi kehittää. Jatketaan yhteydenpitoa!

Raamattu kannesta kanteen -ohjelmasta tuli Riitalle kuin napanuora Jumalaan. Katso koskettava video.

Kiitosmielellä

Rkk -sovelluksen saa mobiililaitteen verkkokaupasta ilmaiseksi

”Rkk-ohjelman kuuntelijamäärät ovat vuosi vuodelta kasvaneet tasaisesti, ja varovaisen tulkinnan mukaan ohjelmia kuuntelee noin 100 000–150 000 eri ihmistä Radio Dein ja Järviradion kautta. Rkk-mobiilisovellusta on ladattu yli 20 000 kertaa. Myös netistä kuunteleminen on kasvanut rajusti nettiuudistuksen jälkeen”, hehkuttaa Ilkka Kastepohja, joka on ollut mukana ohjelman suunnittelu- ja kehitystyössä alusta asti. Hän jatkaa:

”Yksi ilonaihe on ollut myös se, että entistä useampi kuuntelija on laittanut ”hyvän kiertämään” eli tukenut ohjelmaa taloudellisesti. Kiitämme Jumalaa jokaisesta lahjoittajasta ja lahjasta!”

Raamattu kannesta kanteen -ohjelma kylvää ja kasvattaa!

Me Sansassa pidämme tärkeänä, että ihmiset tuntisivat Raamattunsa. Siksi jo vuodesta 1997 olemme tarjonneet kuuntelijoille ilmaista radioraamattukoulua, Raamattu kannesta kanteen -ohjelmaa. Haluaisimme sen olevan mahdollista jatkossakin. Raamattua opettaa Kylväjän lähetysteologi Jukka Norvanto, ja toimittajana on Marjaana Keränen.

Ohjelman tuottaminen ja radioiminen maksaa Sansalle noin 170 000 euroa vuodessa. Norvannon opetukset löytyvät myös netistä ja vuosina 20162017 radioidut teemaluennot SoundCloudista. Rkk-opetuksista on myös mobiilisovellus iPhone-, Android- ja Windows 8.0 -laitteille.

Raamatunopetukseen liittyviä kirjoja ja äänitteitä voi tilata nettikaupastamme Putiikista.

Usko on iloinen asia, tule kylvötalkoisiin!

Evankeliumi on ilmaista, mutta sen jakaminen maksaa. Sansan tuottama Rkk-ohjelma antaa mahdollisuuden Sanan perusteelliseen opiskelemiseen kotioloissa. Tukemalla ohjelman radiointikustannuksia vaikutat siihen, että kymmenet tuhannet kuuntelijat voivat jatkossakin opiskella Raamattua siellä, missä ovat.

Lahjoita soittamalla 0600 199 09

Puhelun hinta on 10,26 euroa + paikallisverkkomaksu.

Kiitos lahjastasi, Jumala sinua siunatkoon!


Uusimmat artikkelit ja palautteet Suomesta:

lahjoituskohteet-indonesia

Indonesia

Indonesiassa keräämme varoja mm. yhteistyökumppanimme FEBC:n mediatyöhön ja -koulutukseen.

lahjoituskohteet-intia

Intia

Viemme evankeliumin perille nopeasti, helposti ja edullisesti yli puolen miljardin intialaisen ulottuville, 14 kielellä. Anna evankeliumi lahjaksi intialaisille.

lahjoituskohteet-iran

Iran – SAT-7 Pars

SAT-7 Parsin farsinkielisten tv-ohjelmien näkyvyysalueella asuu satoja miljoonia ihmisiä, joista moni etsii totuutta, toivoa ja kestävää perustusta elämälleen.

lahjoituskohteet-israel

Israel

Israelissa Jeesukseen uskovien juutalaisten määrä on hyvässä kasvussa – mediatyö vaikuttaa.

lahjoituskohteet-keskiaasia

Keski-Aasia

Paljon hedelmää tuottanut Toivoa naisille -työ on laajentunut Keski-Aasiaan.

lahjoituskohteet-kiina

Kiina

Ihmisen yksi perustarve on tulla nähdyksi ja kohdatuksi. Vuorovaikutteisen median välityksellä yhä useampi kiinalainen tavoitetaan yksilöllisesti evankeliumilla.

lahjoituskohteet-lahetit

Lähetit

Lähetys- ja projektityöntekijämme antavat medialähetystyölle kasvot. Ole mukana lähettämässä!

lahjoituskohteet-mongolia copy

Mongolia

Mongolian perheradio kertoo Jeesuksesta ja antaa vastauksia taivaskaipuuseen.

lahjoituskohteet-toivoanais

Toivoa naisille!

Toivoa naisille on kansainvälinen rukousliike, joka tuottaa radio-ohjelmia naisille ja perheille sekä haastaa rukoilemaan.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku