skip to Main Content

SAT-7 – toivoa epävarmuuden keskelle

Tule muuttamaan Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan tulevaisuutta! Osallistu keräykseen, jonka tuotto käytetään SAT-7-kanavien ohjelmatuotantoon. SAT-7 sataa taivaalta hyviä uutisia alueelle, jossa ihmisten tavoittaminen evankeliumille on muutoin vaikeaa.

Epävarmuus, monet kansat, sota, toivo raunioissa, pakolaisuus, teltat, selviytyminen, ongelmavyöhyke ja muutostarve ovat sanoja, joita tulee mieleen Lähi-itää ja Pohjois-Afrikkaa kuvailtaessa.

SAT-7:n neljä ”voimakanavaa” sataa evankeliumia ja toivoa taivaalta

Monen elämä Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa on erittäin haavoittuvaa, mutta aina on toivoa!
Toivoa sataa taivaalta, sillä kristillinen SAT-7 lähettää satelliitilla hyviä uutisia. Katso SAT-7:n yleisesittely:

Vaihtoehtoisesti voit katsoa videon SAT-7: Yleisesittely suomenkielisellä selostuksella (2018)

SAT-7 Kids – lasten kanava


Esimerkkejä ohjelmistosta:
Chato – ohjelma erityisesti köyhille lapsille Egyptin maaseudulla
Family of Jesus – lapsia ohjataan kääntymään Jeesuksen luo
A riddle and a story – Raamatun arvoja opetetaan arvoitusten kautta
Palaute: ”Tämä kanava on ensimmäinen ja ainoa, jota katsomaan voin hyvillä mielin jättää lapsemme. Tiedän, että teidän kanssanne he ovat turvassa ja oppivat innoissaan hyviä asioita.”

 

SAT-7 Pars – kanava Iraniin ja lähiseuduille

Esimerkkejä ohjelmistosta:
Norouz/Uusi päivä – auttaa persialaisia viettämään aikaa laajan SAT-7 Pars -perheen kanssa
Dukhtar/Hymy – ohjelmaa lapsille
Question mark – vaikeita kysymyksiä ja vastauksia niihin
Palaute: ”Käyn armenialaisessa kirkossa rukoilemassa yksin, sillä me kääntyneet emme saa osallistua yhteisiin jumalanpalveluksiin. Kiitän ohjelmistanne, uskoni saa niistä vahvistusta.”

SAT-7 Türk – Turkin ja Euroopan turkkilaisten kanava

Esimerkkejä ohjelmistosta:
Elämästä – apologeettinen keskusteluohjelma, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin
Kotitekoinen – naisille suunnattu ohjelma: ruuanlaittoa, psykologiaa ja kulttuuria
Rukouksen voima – katsojien haastaviin kysymyksiin vastataan ja heidän puolesta rukoillaan
Palaute: ”En ole koskaan tavannut ainuttakaan kristittyä. Nyt näen teidät televisiossa enkä voi oikein uskoa todeksi. Ylistän Jumalaa kanavastanne!”

SAT-7 Arabic – kristillistä ohjelmaa 21 arabiankieliseen maahan

Esimerkkejä ohjelmistosta:
Neula ja uusi lanka – tarttuu rohkeasti ajankohtaisiin asioihin
Onko tärkeää olla kristitty? – pohtii katsojien kysymyksiä ja tarjoaa vastauksia kristillisestä uskosta käsin
Palaute: ”Perheenjäseneni ovat vihaisia, jos katson ohjelmianne televisiosta. Siksi katson niitä säännöllisesti puhelimestani. Kiitos ohjelmista!”
 

SAT-7 on jo yli 20 vuoden ajan lähettänyt kristillisiä televisio-ohjelmia ja opettanut pysyvästä perustuksesta, Jeesuksesta Kristuksesta. Kanavat lähettävät ohjelmaa ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Ohjelmissa kerrotaan anteeksiantamuksen elämää muuttavasta voimasta ja kasvatetaan uutta sukupolvea uskomaan Raamattuun ja sitoutumaan hyvän puolesta.

Tutkimusten mukaan SAT-7:n kanavilla on yli 21 miljoonaa katsojaa, ja lisää tavoitetaan evankeliumille koko ajan. Satelliitit ovat valmiita lähettämään uutta ohjelmaa. Tuodaan yhdessä toivo epävarmuuden keskelle – SAT-7:n satelliittikanavien kautta. Osallistu keräykseen!

Katso Adamin koskettava tarina Egyptistä:

Osallistu sivun ylälaidan kautta Jumalan toivon kylvämiseen epätoivon sijaan!

Joh 14:27. Jeesus: ”Minä jätän teille rauhan. Oman rauhani minä annan teille, en sellaista jonka maailma antaa. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon.”

mongolia-ykköskuva-800 copy

Mongolian perheradio

Mongoliassa ikävöidään etäällä asuvia perheenjäseniä tai sitä puolisoa, jonka kanssa meni naimisiin mutta jonka alkoholi tärveli. Tyhjyyttä täytetään materialla tai epäjumalilla. Perheradio kertoo Jeesuksesta ja antaa vastauksia taivaskaipuuseen.

lahjoituskohteet-toivoanais

Toivoa naisille!

Sansa kustantaa radio-ohjelmia Toivoa naisille -työn kautta Indonesian, Intian, Kambodžan, Kazakstanin ja Turkin naisille. Lisäksi tehdään sosiaalisen median työtä arabian kielellä. Ohjelmat auttavat naisia jokapäiväisessä elämässä ja tuovat esille kristillisen toivon. Jaa hyvää radiolla – välitä toivoa naisille!

lahjoituskohteet-intia

Evankeliumin valoa Intiaan

Monet Intian kristityt sytyttävät talojensa katoille kynttilöitä tai savisia öljylamppuja merkiksi siitä, että Jeesus on maailman valo. Viemme evankeliumin perille nopeasti, helposti ja edullisesti yli puolen miljardin intialaisen ulottuville, 14 kielellä. Anna paras lahja intialaisille – evankeliumi.

lahjoituskohteet-lahetit

Lähettikeräys

Evankeliumilla on maailmalla ennennäkemätön tilaus. Media on näkymätön lähetti, mutta lähetys- ja projektityöntekijämme antavat medialähetystyölle kasvot. Lähetystyöntekijä tarvitsee laajan tukiverkoston, myös taloudellisesti. Ole mukana lähettämässä!

lahjoituskohteet-rkk

Raamattu kannesta kanteen -ohjelma, radioaalloilla ja mobiilisti!

Raamattu kannesta kanteen (Rkk) on vuodesta toiseen Radio Dein kuunnelluimpia ohjelmia. Kylvä radioaalloilla sekä kännykkäsovelluksen kautta tapahtuvaan raamattutyöhön tavoittamaan suomalaisia Sanan opetuksen äärelle, joka arkipäivä. Samalla siunaat koko Suomea. Lahjoita nyt!

lahjoituskohteet-aasia

Lahja aasialaisille perheille

Monessa Aasian maassa radiotyötä tehdään perhenäkökulmasta. Kristilliset perheradiot kertovat evankeliumin koko perheelle. Lahjasi avulla moni aasialainen voi kuulla evankeliumin ensimmäistä kertaa.

lahjoituskohteet-kiina

Tavoitetaan miljoonia kiinalaisia

Ihmisen yksi perustarve on tulla nähdyksi ja kohdatuksi. Vuorovaikutteisen median välityksellä yhä useampi kiinalainen tavoitetaan yksilöllisesti evankeliumilla.

lahjoituskohteet-keskiaasia

Kazakstan – kuka kertoisi heille?

Paljon hedelmää tuottanut Toivoa naisille -työ on laajentunut Keski-Aasiaan. Kazakinkielistä Toivoa naisille -radio-ohjelmaa lähetetään Kazakstanissa. Tarvetta ohjelmille on, ja radio tavoittaa kazakkeja hyvin. Kristillistä ohjelmaa voi kuunnella myös internetissä ja mobiilisovelluksella. Valloita tilaa Jumalan mahdollisuuksille Kazakstanissa tarjoamalla työhön varoja!

lahjoituskohteet-turkki

Toivon evankeliumia SAT-7 Türkin välityksellä

”Valo loistaa pimeydessä, pimeys ei ole saanut sitä valtaansa.” Joh. 1:5. Kristillinen satelliittitelevisio SAT-7 Türk lähettää ohjelmia rohkaistakseen ja vahvistaakseen turkkilaisia kristittyjä. Ohjelmia katsovat muutkin kuin kristityt, ja heille kanava tarjoaa totuudenmukaista tietoa kristinuskosta.

lahjoituskohteet-israel

Israel – mediatyöllä kohti Messiaan tuntemista

Israelissa messiaanisten, Jeesukseen uskovien juutalaisten määrä on lähtenyt viime vuosina hyvään kasvuun. Siihen on merkittävästi vaikuttanut media, jota käytetään sekä juutalaisten että arabien evankelioimisessa. Jouduta Israelin hengellistä heräämistä – kylvä mediatyöhön Israelissa!

lahjoituskohteet-indonesia

Evankeliumin iloa Indonesiaan

Kristityksi tuleminen ja kristittynä eläminen ei ole helppoa kaikkialla Indonesiassa. Keräämme varoja mm. yhteistyökumppanimme FEBC:n mediatyöhön ja -koulutukseen Indonesiassa ja muualla Aasiassa. Osallistu nyt!

lahjoituskohteet-iran

Kohti toivoa SAT-7 Parsin kanssa

SAT-7 Parsin farsinkielisten tv-ohjelmien näkyvyysalueella asuu satoja miljoonia ihmisiä, joista moni etsii totuutta, toivoa ja kestävää perustusta elämälleen. Kun ihminen löytää kanavan, katsoo sitä ja tutustuu Jeesukseen, hänen elämänsä muuttuu. Me suomalaiset voimme tarjota evankeliumia iranilaisille. Lahjoita nyt.

Teemavuosi-2016_KohtiToivoa

Kohti toivoa -keräys

SAT-7:n, TWR:n ja FEBC:n ohjelmat tavoittavat ihmisiä maissa, joissa kristittynä eläminen on vaikeinta. Televisio- ja radio-ohjelmat ovat monelle myös se puuttuva oma seurakunta. Auta meitä kertomaan Kristus-valosta ja toivosta vaikeissa oloissa eläville lähimmäisillemme. Lahjoita nyt.

Kerayskuva2016Intia

Toivoa Intiaan vähemmistökielillä

Tue radio-ohjelmien tuotantoa kielillä, joilla ei ole muita kristillisiä radio-ohjelmia. Osta nimikko-ohjelma tai ohjelma-aikaa! Jos lahjoitat koko ohjelman (130 €), saat tiedon ohjelman lähetysajasta.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku