Tarinoita

Valitse kategoria
Haluan kiittää lauantai-iltaisin kuultavasta lastenohjelmasta. Vasta äskettäin löysin ohjelman ja olen harmitellut, etten ole aikaisemmin sitä huomannut. Kerroin ohjelmasta heti lapsilleni, jotka ovat nyt sen säännöllisiä kuulijoita. Ainoa ongelma on ohjelman pituus; teidän täytyy pidentää sitä näinä vaikeina korona-aikoina.
Amharankielisen ohjelman kuuntelija Etiopiasta
Olen kuunnellut afarinkielisiä ohjelmia kahden vuoden ajan. Ajattelin ensin, että kristityt yrittävät huijata afareja käyttämällä meidän kieltämme. Aluksi jokaisen ohjelman aikana kirosin puhujaa. Vähitellen ymmärsin, että puhujan opetukset olivat tosia ja luotettavia. Olin epäillyt Raamatun opetuksia, mutta tajusin, että ne ovat luotettavampia kuin meidän koraanimme. Mitä enemmän kuuntelin, sitä enemmän ymmärsin, että omassa kirjassamme on valheita. Nyt olen antanut koko elämäni Jeesukselle, Messiaalle. En kuitenkaan voi kertoa ihmisille avoimesti, että olen kristitty. Käyn moskeijassa ikään kuin olisin edelleen muslimi, mutta rukoilen siellä Jeesusta. Ystävätkin ovat alkanet sanoa, että puhun nykyisin niin kuin kristitty.
Kuuntelija Etiopiasta
Olen uusi kuuntelijanne. Löysin aseman etsiessäni toista asemaa. En ole kuullut tällaista ohjelmaa miltään muulta radioasemalta. Jäin koukkuun ohjelmaanne, vaikka en ole kristitty. Haluan saada lisää tietoa kristinuskosta.
Kuuntelija Etiopiasta
En osaa ilmaista sitä iloa, jota tunnen, aina kun kuuntelen fulfuldenkielisiä ohjelmianne. Ne opettavat minulle paljon. Ohjelmista ei ole apua ainoastaan meille fulaneille, vaan myös kaikille muille, jotka puhuvat kieltämme. Ohjelmilla on paljon kuuntelijoita. Teen kaikkeni, jotta olisin kuulolla, kun ohjelma alkaa. En halua tulla silloin häirityksi.
Kuuntelija Afrikasta
On tämä ihmeellistä! En voi töitteni takia katsoa montaakaan suoraa televisio-ohjelmaa, Mutta onneksi voin katsoa SAT-7 Arabicin ohjelmia jälkikäteen YouTubesta. Kiitos, että mahdollistatte tämän, koen sen Jumalan armoksi. Siunausta teille!
Mieskatsoja Egyptistä
Kuuntelen aina afarinkieliset ohjelmanne. Minulla on silti kysymys: kuka Jeesus on? Onko hän todella Jumalan Poika? Haluaisin puhua jonkun ihmisen kanssa, jolla on rohkeutta kertoa minulle, kuka Jeesus on.
Kuuntelija Etiopiasta
Elämämme oli rauhallista ja onnellista siihen asti, kun perheemme joutui tulvien johdosta evakuoitumaan Etiopian somalialueelta Oromian alueelle. Täällä asumme valtavan ihmismassan keskellä muoviteltoissa, joita valtio ja paikalliset asukkaat ovat antaneet. En ollut kuullut radioasemastanne aiemmin. Eräs kristitty mies, jonka tapasin täällä leirillä, kutsui minut kuuntelemaan ohjelmaa. Se oli afaan-oramon kielellä, joka on äidinkieleni. Olin todella iloinen kuullessani sitä outoa uskonnollista ohjelmaa. Olen kyllä muslimi, mutta en huomannut ohjelmassa mitään väärää. Minusta teillä on ainutlaatuinen asema, joka lähettää uskonnollisia, naisten- ja terveysohjelmia. Kaikki ohjelmat olivat mielenkiintoisia, rohkaisevia, lohduttavia ja opettavia. Minusta tuli ohjelmienne säännöllinen kuuntelija.
Kuuntelija Etiopiasta
Nimeni on Ahmed ja asun Länsi-Harergessa. Taustaltani olen muslimi, ja siksi olin kuullut, että Jeesus on profeetta. Vasta kun aloin kuunnella evankelioivaa ohjelmaanne säännöllisesti, aloin tutkia sitä ”kuka Jeesus on”. Sain kuulla eräältä kristityltä, että Jeesus on Messias ja Jumalan Poika. Vaikka olenkin muslimi, haluan todella kovasti oppia lisää Jeesuksesta. Haluan rohkaista teitä jatkamaan näiden hienojen ohjelmien tekemistä
Kuuntelija Etiopiasta
Olemme muslimeja, mutta kuuntelemme innokkaasti amharankielistä radio-ohjelmaanne Totuuden tie, joka opettaa meille Jeesuksesta (Isa Al Messiah). Opetus on ällistyttävää, koska Koraanimme perusteella emme ole ymmärtäneet samoin. Koraanissa sanotaan kuitenkin, että Isa Al Messiah on todellinen Jumala ja Pelastaja. Olemme eläneet muslimeina koko ikämme, emmekä ole kuulleet sitä aikaisemmin siten. Nyt olemme oppineet monia asioita. Pelkästään meidän alueellamme on puolessa vuodessa kuusi muslimia vastaanottanut Jeesuksen Pelastajanaan.
Kuuntelija Etiopiasta
Etiopiasta oromonkieliseltä kuuntelijalta: "Kuuntelen viiden naapurin ja ystävän kanssa jokaisen ohjelmanne. Ohjelmien johdosta halusimme tietää lisää sekä Raamatusta että koraanista. Etsimme koraanista kohtia Raamattua vastaan ja luimme samalla Raamattua. Sitten tajusimme, että radio-ohjelmissa kerrottiin totuus. Jeesus on ainoa armollinen Jumala ja ainoa Vapahtaja. Meistä jokainen antoi elämänsä hänelle ja nyt olemme kristittyjä. Rukoilkaa turvallisuutemme puolesta."
Kuuntelija Etiopiasta
Aloimme kuunnella koko perheenä ohjelmianne noin vuosi sitten. Olimme kokeneet pelastuksen Jeesuksessa jo ennen sitä, mutta pidimme sen salassa. Rukoilimme mahdollisuutta kertoa Jeesuksesta ja sitten saimme radion. Aloimme kutsua muslimeja meille aamuin illoin kuuntelemaan ohjelmia, yleensä noin 25 henkeä kerralla. He tulevat, koska meilläkin on muslimitausta. Ohjelman loputtua selitän vaimoni kanssa, mistä siinä puhuttiin. Ohjelman puhuja ottaa Jeesukseen liittyviä lainauksia koraanista, joten ihmiset hyväksyvät hänen puheensa. Haluan rohkaista teitä: Jumala käyttää radio-ohjelmia ihmeellisellä tavalla. Käyttäkää edelleen koraania ohjelmissanne, sillä se tekee ihmisille paljon helpommaksi hyväksyä sen, mitä puhutte Jeesuksesta.”
Etiopialainen kuuntelija
Olen kotoisin muslimiperheestä. Vanhempani seurasivat islamin opetuksia tarkasti. Emme saaneet olla tekemisissä minkään muun uskonnon kuin islamin kanssa. Kotona en siis koskaan saanut tietää mitään muista uskonnoista. Kuulin Jeesuksesta Kristuksesta ensimmäisen kerran aivan hiljattain somalinkielisestä Toivoa naisille -ohjelmasta. Olin sitä ennen kuullut, että Jeesus on profeetta, mutta en tiennyt, että hän voisi olla Vapahtaja. Nyt haluan tietää hänestä paljon enemmän. Haluan muuttua toisenlaiseksi, nöyräksi, hyväksi ja oikeudenmukaiseksi, niin kuin monet kristityt ovat. Rukoilkaa minulle viisautta kulkea oikeaa tietä.
Kuuntelija Etiopiasta