Tarinoita

Valitse kategoria

Sanalla on voimakas vaikutus

Tämä sovellus on kulkenut mukana pitkään. Olen kuunnellut sitä aamuisin ja iltaisin. Päivällä ruokaa tehdessäni, kutoessani. Joskus kirjoitan ylös puhuttelevia kohtia. Etsin Raamatusta uudestaan ne paikat, joita kuuntelin. Jaan ystävilleni mietteitä tekstistä. Mutustelen ja koen saavani hoivaa. Myönnän kyllä senkin, että illalla olen nukahtanut kesken kaiken. Sen voi aamulla kuitenkin kuunnella uudestaan. On ihmeellistä kuulla taustoja aikakausista, tavoista, sanojen merkityksestä. Sanalla on voimakas vaikutus. Pidän tästä sovelluksesta tosi paljon. Kiitos tekijöille.

Raamattu kannesta kanteen -ohjelman kuuntelija

Syvää ja tasokasta raamatunopetusta

Rkk-ohjelmasarjan opetukset ovat sopivan lyhyitä kuunnella. Yhden parinkymmenen minuutin mittaisen jakson olen joskus kuunnellut useammankin kerran uudelleen, koska niissä on asiaa niin paljon, ettei aina yksi kuuntelukerta riitä. Raamatun opetus on syvää ja tasokasta, kuulee, että Jukka Norvanto on perehtynyt opetettavaan Raamatun kohtaan. Eniten Rkk:ta tulee kuunneltua jotain tehdessä; neuloessa, pyykkiä viikatessa tai kirpputorille meneviä tavaroita hinnoitellessa. Iltaisin, jos en saa unta, on myös mukava kuunnella Rkk:ta. Jukan ääni on mukavan tasainen – joskus liiankin, jolloin saatan helposti nukahtaa. Mutta silloin, kun uni ei tule, on ihana nukahtaa totuuden sanan äärelle!

Raamattu kannesta kanteen -ohjelman kuuntelija

Sain koko Raamatun kuunneltua

Kuuntelin alkuun radiosta. Siirryin sovelluksen käyttäjäksi, kun aloitin opiskelut toisella paikkakunnalla, jonne oli ajomatkaa yhteen suuntaan yli 300 km. Kuuntelin ohjelmaa järjestyksessä, luku ja kirja kerrallaan, ja sain koko Raamatun kuunneltua. Nyt aloitin kuuntelun toiseen kertaan ja odotan [sovelluksen] päivitystä, jotta voin taas autossa työmatkoilla kuunnella ja löytää ihania helmiä siunaamaan päivääni. Samalla muistan läheisiäni rukouksin.

Raamattu kannesta kanteen -ohjelman kuuntelija

Itkin ja kuuntelin

Tänään kuuntelin viimeiset kaksi jaksoa Jukka Norvannon Vanhan testamentin opetuksista Malakian kirjasta. En tarkkaan muista, milloin aloitin kuuntelemaan lähetyksiä netistä, ihan VT:n alusta. Useampi vuosi on mennyt, kun järjestyksessä olen edennyt. Tänään sain kuitenkin sen päätökseen ja innolla siirryn UT:n puolelle! Nämä viimeiset kaksi jaksoa olivat Jumalan suoraa puhetta minulle ja elämäntilanteelleni. Väsyneenä huolten alla sain kuulla juuri sitä, mitä Isä halusi minulle sanoa. Lämmin kiitos siitä! Itkin ja kuuntelin lohduttavia Jukan sanoja. Se oli balsamia sydämelleni! Siunausta tärkeään työhönne!

Raamattu kannesta kanteen -ohjelman kuuntelija
Vuoden 1998 paikkeilla kuulin ensimmäistä kertaa Raamattu kannesta kanteen -ohjelman autossa. Vedet virtasivat silmistäni. Olin niin otettu, että saamme tällaista tietoa suoraan kotiin (tai autoon). Norvannon ohjelma johti minut uskoon, joka vain kasvaa päivä päivältä. Siitä kiitän teitä lämpimästi nyt, vuonna 2016.
Raamattu kannesta kanteen -ohjelman kuuntelija
Kun olin auto-onnettomuuden takia vain kotona, ohjelma piti minut järjissäni ja auttoi jaksamaan. Kiitos! Tämän olen myös kertonut muille ja erityisesti vasta uskoon tulleille ja vielä etsiville, joilla on paljon kysymyksiä.
Kuuntelija Suomesta
Raamattu kannesta kanteen on aamun juhlahetki! Kiitoskiitoskiitos näistä hienoista raamatunopetuksista! Siunausta teille jotka järjestätte sen!
Kuuntelija Suomesta
Kiitos ohjelmasta. Se on minulle erittäin tärkeä, jokailtainen must-juttu. Olen kuunnellut Rkk-ohjelmaa alusta asti. Ensimmäisen kierroksen ajan tein muistiinpanoja, nyt ne ovat hyllyssä käytet­tävissä ja apuna hartausohjelmia tehdessä. Mieheni muistuttaa, jos meinaa unohtua: Hei sun ohjelmas alkaa! Joka kerta löytyy jotain uutta, ennen huomaamatonta, uusi näkökulma tai oivallus.
Kuuntelija Suomesta
Kiitos Raamattu kannesta kanteen -ohjelmasta. Tämä on rakkain ohjelmani radiosta. Ohjelma auttoi minua selviytymään vaikeuk­sista. Olen oppinut paljon Jumalan sanasta, ymmärtänyt paremmin elämästä, hyväksynyt asioita, joita en voi muuttaa. Kuuntelen kaikki jaksot joko Deistä tai netistä. Kiitos, että teitte sen netin kautta mahdolliseksi. Lämmin kiitos Sansan työtekijöille, nykyisille ja entisille, kaikesta opetuksesta. Olen tosi kiitollinen.
Kuuntelija Suomesta
Tutustuin Raamattu kannesta kanteen -ohjelmaan kaksi vuotta sitten. Avasin sattumalta Radio Dein, ja sieltä tuli tämä ohjelma. Kuuntelin pelkkänä korvana, kun Jukka Norvanto luki ja selitti tuttua raamatunpaikkaa. Pelkäsin koko ajan, että ohjelma loppuu, ja loppuihan se. Olin pettynyt, kun en tiennyt, koska seuraavan kerran kuulisin jatkoa. Olin jäänyt koukkuun. En ole ahkera Raamatun lukija, mutta tätä ohjelmaa en jätä kuuntelematta juuri koskaan.
Kuuntelija Suomesta