Etsimme viestintäasiantuntijaa vuorotteluvapaan sijaisuudelle ajalle 31.7.-10.11.2024

Oletko sinä vuorotteluvapaan sijaisuuden kelpoisuusehdot täyttävä viestinnän ammattilainen? Tarjolla on mielenkiintoinen näköalapaikka Suomen ev.lut. kirkon kansainväliseen lähetystyöhön. Meillä pääset osaksi iloista ja sitoutunutta kuuden hengen viestinnän ja varainhankinnan tiimiä.

Oletko sekä sujuvan suomen kielen taitaja että idearikas markkinointiviestinnän osaaja? Sykkiikö sydämesi lähetystyölle? Saatat olla etsimämme työkaveri ensi syksyksi!

Viestintäasiantuntijan työn pääpaino on kirjallisessa viestinnässä. Ideoit ja kirjoitat luontevasti sisältöjä verkkosivuillemme ja sosiaaliseen mediaan.

Osallistut myös printtilehtemme tekoon: tarkan oikolukusi jälkeen pisteet ja pilkut ovat paikoillaan. Lisäksi osallistut Kuopiossa 23.–25.8. järjestettävän kesätapahtumamme, Medialähetyspäivien, viestintään.

Odotamme sinulta:

  • soveltuvaa koulutusta
  • viestintä- tai markkinointialan työkokemusta
  • erinomaista suomen kielen kirjoitustaitoa
  • englannin kielen osaamista
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • itsenäistä työotetta

Meillä teet merkityksellistä työtä! Saat työkavereiksi pätevät ja sitoutuneet ammattilaiset, ja sujahdat osaksi kuuden hengen viestinnän tiimiä. Toimistomme sijaitsee Hyvinkäällä hyvien liikenneyhteyksien päässä, mutta myös etätyö on luonnollisesti mahdollista.

________________________

Vuorotteluvapaan sijaisuuden kelpoisuusehdot:

Vuorotteluvapaan sijaisen on oltava työtön työnhakija TE-toimistossa välittömästi ennen sijaisuuden alkamista.

Sijaiseksi käy henkilö, jonka työttömyys on yhdessä tai useammassa jaksossa kestänyt vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana.

Poikkeuksellisesti seuraavissa tilanteissa sijaiseksi voidaan palkata henkilö, jonka työttömyys on kestänyt vähintään yhden päivän välittömästi ennen sijaisuuden alkamista:

  • Henkilö on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias
  • Henkilö on alle 30-vuotias ja ammatillisen- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi

________________________

Työsuhde on vuorotteluvapaan sijaisuus ajalle 31.7.-10.11.2024 tai mahdollisesti myös marraskuun loppuun. Palkkauksessa noudatamme kristillisiä järjestöjä koskevaa työehtosopimusta (KJTES). Tehtävä sijoittuu työehtosopimuksen vaativuusryhmään 4. Koeaika on neljä viikkoa.

Hae tehtävään viimeistään 23.4.2024 sähköpostilla , otsikkona “Vuorotteluvapaa”.
Liitä hakemukseen CV ja muutamia työnäytteitä. Haastattelut voidaan aloittaa jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Kotimaan operatiivinen johtaja Mervi Viuhko
p. 050 551 6180
Soittoajat:
to 11.4.   klo 12–14
pe 19.4.  klo 10–12

Viestintäasiantuntija Annaleena Pakkanen
p. 050 437 2155
Soittoajat:
ke 17.4.   klo 9–17
ma 22.4.  klo 9–17

Medialähetys Sanansaattajat (Sansa) on Suomen evankelis-luterilaisen kirkon lähetysjärjestö. Medialähetystyössä paikalliset työntekijät tuottavat kristillistä sisältöä esimerkiksi sosiaalisen median alustoille, televisioon ja radioon.

Tuemme työtä noin 40 kielellä Aasiassa, Afrikassa ja Euroopassa sekä lähetämme projekti- ja lähetystyöntekijöitä ulkomaisten kumppaniemme palvelukseen.