skip to Main Content

Työssä mediatyössä

Media on näkymätön lähetti, mutta lähetys- ja projektityöntekijämme maailmalla ja Suomessa antavat medialähetystyölle kasvot. Sansalla on ollut lähettejä jo vuodesta 1973 Aasiassa, Afrikassa ja Euroopassa, kaikkiaan 57. Tällä hetkellä heitä on kahdeksan viidessä maassa. Tässä he ovat:

Eeva Vähäsarja

Olen Sansan lähettämänä kansainvälisen medialähetysjärjestö TWR:n palveluksessa Wienissä. Työskentelen Toivoa naisille -työn Euroopan, Lähi-idän, Keski-Aasian ja Pohjois-Afrikan aluekoordinaattorina. Alueellani on eri maissa yli 20 kansallista koordinaattoria tai yhdyshenkilöä, joihin pidän säännöllisesti yhteyttä sähköpostin ja Skypen sekä vierailujen avulla. Olen unelmatehtävässäni, jossa rukous on kaiken lähtökohta.


Eila Murphy

Työskentelen kansainvälisessä medialähetysjärjestössä nimeltä FEBC International (Far East Broadcasting Company). Autan järjestöä määrittämään yleisöjään ja arvioimaan, miten kehittää mediasisältöjä yhdessä paikallisten ihmisten kanssa heidän antamansa palautteen avulla. Lisäksi innostan aasialaisia hyödyntämään digitaalisesta mediasta saatavaa tilastotietoa. Tarkoituksena on jalkauttaa tutkimustyön tekeminen jokaiseen maahan, jossa FEBC tekee työtä.


Elina Braz de Almeida

Palvelen pastorina Kroatian evankelisen kirkon Kutinan seurakunnassa sekä vastaan kirkkomme lapsi- ja nuorisotyöstä. Työtä toteutamme perinteisen seurakuntatyön, median ja taiteiden keinoin. On huikeaa saada jakaa elämää ja työtä niin monien erilaisten ihmisten kanssa sekä nähdä Jumalan muuttavan elämää. Unelmani on nähdä Kroatiassa uusi vahva sukupolvi, joka löytää ja ottaa paikkansa Jumalan missiossa.


Jari Vähäsarja

Työskentelen lähetysjärjestö OM:n palveluksessa Wienissä. Nykyiset tehtäväni liittyvät projektien hallintaan sekä digitaalisen median kehitykseen ja koulutukseen. Koen työni mielekkääksi, koska internet ja mobiililaitteet ovat tämän päivän keino välittää Kristuksen hyvää sanomaa ihmisille.

 


Mikael Tunér

Olen tehnyt töitä SAT-7 Pars -kanavalle, persiankielisten tv-ohjelmien tuotannossa, vuodesta 2008. Suurimmaksi osaksi ohjaan ja tuotan ohjelmia Suomessa, yhteistyökumppanien studioilla. Minua innostaa ja motivoi, kun kuulen ohjelmien positiivisesta vaikutuksesta katsojien elämään. Ohjelmamme ovat monelle persiankieliselle katsojalle ainoa kristillinen tietolähde. Toivottavasti saan olla tulevaisuudessa kehittämässä vielä vaikuttavampia ohjelmia darin, farsin ja tadžikin kielillä!


Sirpa Rissanen

Työskentelen Mongoliassa Wind FM -radioasemalla. Minua motivoi mahdollisuus olla mukana paikallisten omistamassa työssä. Uskon ohjelmien tuovan sekä sosiaalista muutosta että hengellistä kasvua ihmisten elämään. Kirkko Mongoliassa on vielä nuori ja keskittynyt pääkaupunkiin. Jeesus meni itse ihmisten luo viemään ilosanomaa. Tänä päivänä siinä roolissa on medialähetys – radion, television ja mobiilisovellusten avulla. Ne tuovat maaseudullekin rohkaisua ja opetusta.

 


Päivi ja Ilkka Kastepohja

Olemme kantaneet lähetyskutsua sydämissämme jo vuosia, ja vihdoin tammikuussa 2019 tuli aika lähteä Singaporeen. Myös aasialaiset tarvitsevat ilosanomaa ja toivoa elämäänsä; kristillinen media tavoittaa heitäkin. Tuemme TWR-Aasian mediakehitystä ja toimimme Sansan Aasian aluepäällikkönä (Ilkka) sekä  viestintäkoordinaattorina (Päivi).

 

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku