Töissä medialähetystöissä

Media on näkymätön lähetti, mutta projekti- ja lähetystyöntekijämme maailmalla ja Suomessa antavat medialähetystyölle kasvot. Sansalla on ollut lähetys- ja projektityöntekijöitä jo vuodesta 1973 Aasiassa, Afrikassa ja Euroopassa, kaikkiaan noin 60. Tällä hetkellä heitä on kahdeksan viidessä maassa.

Elina Braz de Almeida

Elina Braz de Almeida palvelee pastorina Kroatian evankelisen kirkon Kutinan seurakunnassa sekä vastaa kirkon lapsi- ja nuorisotyöstä. Perinteisen seurakuntatyön ohella käytössä ovat media ja taiteet. Elina toimii myös oppilaitospastorina Zagrebin yliopiston teologisessa tiedekunnassa. “On huikeaa saada nähdä Jumalan muuttavan elämää. Unelmani on nähdä Kroatiassa uusi vahva sukupolvi, joka löytää ja ottaa paikkansa Jumalan missiossa.”

 

Osion kuva

Miia da Silva

Miia da Silva aloitti vuonna 2021 TWR:n Euroopan sekä Keski-Aasian, Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan Toivoa naisille -työn koordinaattorina. Jo sitä ennen hän oli nähnyt, miten Toivoa naiselle -työ vaikuttaa ja kantaa hedelmää. “Kuuntelijapalautteiden lukeminen on aina koskettanut minua syvästi. On ollut hienoa seurata, miten median kautta välitettävä sanoma Jeesuksesta on antanut toivoa tuhansille naisille ympäri maailmaa.”

Osion kuva

Marja-Liisa ja David Ezzine

Marja-Liisa ja David Ezzine ovat tehneet arabiankielistä medialähetystyötä vuodesta 1982 ja nykyään he toimivat Sansan vapaaehtoisina seniorityöntekijöinä. David Ezzine luotsaa virtuaalista kotikirkko-ohjelmaa, joka tuo hajallaan eläville arabikristityille mahdollisuuden kokoontua yhteiseen televisiojumalanpalvelukseen. Kauhajoelta kotoisin oleva Marja-Liisa Ezzine avustaa Davidia televisiotyössä. Nyt kun pariskunta asuu Suomessa, heidän vapaaehtoistyönsä keskiössä ovat arabiankieliset turvapaikanhakijat ja maahanmuuttajat.

Osion kuva

Ilkka Kastepohja

Ilkka Kastepohja tukee Sansan aasialaisten kumppanien mediakehitystyötä ja toimii Aasian aluepäällikkönä Suomesta käsin. Hän on tehnyt kristillistä mediatyötä ja vetänyt erilaisia kehityshankkeita yli 30 vuotta. Ennen Aasian-työhön siirtymistä Ilkka Kastepohja toimi Sansassa mediakehitysjohtajana.

Osion kuva

Eila Murphy

Eila Murphy työskentelee mediatutkijana Sansan lähettämänä kansainvälisessä medialähetysjärjestössä FEBC International (Far East Broadcasting Company). Hän auttaa järjestöä määrittämään yleisöjään ja arvioimaan, kuinka kehittää mediasisältöjä ja yleisövuorovaikutusta yhdessä paikallisten ihmisten kanssa. Lisäksi Eila Murphy innostaa aasialaisia hyödyntämään digitaalisesta mediasta saatavaa seurantatietoa. Hänen toiveenaan on jalkauttaa seurannan, arvioinnin ja tutkimustyön tekeminen jokaiseen maahan, jossa FEBC toimii.

Osion kuva

Sirpa Rissanen

Sirpa Rissanen työskentelee Sansan Lähi-idän, Pohjois-Afrikan ja Keski-Aasian aluepäällikkönä Kyproksella. Häntä motivoi työssä se, että median avulla on mahdollisuus tavoittaa rajojen ylitse ihmisiä maissa, joiden kanssa fyysinen kohtaaminen ei ole mahdollista. Apostoli Paavali ja Jeesus kiersivät ihmisten parissa. Tänä päivänä on mahdollista tavoittaa suurempia ihmisryhmiä kerralla media keinoin. Uskon ohjelmien tuovan ihmisten elämään paitsi sosiaalista muutosta ja hengellistä kasvua, myös toivon näköaloja rakastavasta Jumalasta, joka kulkee rinnallamme vaikeinakin aikoina.

Osion kuva

Roy Rissanen

Roy Rissanen on asunut perheineen ulkomailla ja työskennellyt lähetystyön tehtävissä vuodesta 1993, muun muassa lähetyslentäjänä Afrikassa ja Aasiassa. Sansan työyhteydessä hän aloitti lokakuussa 2022 ja työskentelee Sansan ulkomaantyön projektitehtävissä.

Osion kuva

Erja Tillgren

Erja Tillgren työskentelee MediaWorksin palveluksessa Itävallassa. MediaWorks on osa yhteiskristillistä Operaatio Mobilisaatiota (OM), joka toimii yli sadassa maassa. Erja työskentelee OM:n ja kumppanijärjestöjen paikallisten tiimien mediatyön koulutus- ja kehittämistehtävissä. Mediastrategina hän auttaa sisällön, välinevalinnan ja kohdeyleisön tuntemisen kysymyksissä.

Osion kuva

Mikael Tunér

Mikael Tunér on tehnyt töitä persiankielisten tv-ohjelmien tuotannossa SAT-7 Pars -kanavalle vuodesta 2008. Hän ohjaa ja tuottaa ohjelmia Suomessa sekä ulkomailla, yhteistyökumppaneiden studioilla. ”Minua koskettaa, kun kuulen ohjelmien positiivisesta vaikutuksesta katsojien elämään. Ohjelmamme ovat monelle ainoa kristillinen tietolähde. Haluan olla tulevaisuudessa kehittämässä vielä vaikuttavampia ohjelmia viedä evankeliumia eteenpäin darin, farsin ja tadžikin kielillä!”

Osion kuva

Lahjoita Sansan ulkomaantyöntekijöiden tukikeräykseen

Lahjoita kohteeseen