skip to Main Content

Työssä mediatyössä

Media on näkymätön lähetti, mutta lähetys- ja projektityöntekijämme maailmalla ja Suomessa antavat medialähetystyölle kasvot. Sansalla on ollut lähettejä jo vuodesta 1973 Aasiassa, Afrikassa ja Euroopassa, kaikkiaan 57. Tällä hetkellä heitä on kahdeksan viidessä maassa. Tässä he ovat:

 


Eila Murphy

Työskentelen kansainvälisessä medialähetysjärjestössä nimeltä FEBC International (Far East Broadcasting Company). Autan järjestöä määrittämään yleisöjään ja arvioimaan, miten kehittää mediasisältöjä yhdessä paikallisten ihmisten kanssa heidän antamansa palautteen avulla. Lisäksi innostan aasialaisia hyödyntämään digitaalisesta mediasta saatavaa tilastotietoa. Tarkoituksena on jalkauttaa tutkimustyön tekeminen jokaiseen maahan, jossa FEBC tekee työtä.


Elina Braz de Almeida

Palvelen pastorina Kroatian evankelisen kirkon Kutinan seurakunnassa sekä vastaan kirkkomme lapsi- ja nuorisotyöstä. Työtä toteutamme perinteisen seurakuntatyön, median ja taiteiden keinoin. On huikeaa saada jakaa elämää ja työtä niin monien erilaisten ihmisten kanssa sekä nähdä Jumalan muuttavan elämää. Unelmani on nähdä Kroatiassa uusi vahva sukupolvi, joka löytää ja ottaa paikkansa Jumalan missiossa.


 

Erja Tillgren

Työskentelen MediaWorksin palveluksessa Itävallassa alkuvuodesta 2022 lähtien. Toimin OM:n ja kumppanijärjestöjen paikallisten tiimien mediatyön koulutus- ja kehittämistehtävissä. Mediastrategin työssään hän auttaa kristillisen mediatyön sisällön, välinevalinnan ja kohdeyleisön tuntemisen kysymyksissä.

 


Mikael Tunér

Olen tehnyt töitä SAT-7 Pars -kanavalle, persiankielisten tv-ohjelmien tuotannossa, vuodesta 2008. Suurimmaksi osaksi ohjaan ja tuotan ohjelmia Suomessa, yhteistyökumppanien studioilla. Minua innostaa ja motivoi, kun kuulen ohjelmien positiivisesta vaikutuksesta katsojien elämään. Ohjelmamme ovat monelle persiankieliselle katsojalle ainoa kristillinen tietolähde. Toivottavasti saan olla tulevaisuudessa kehittämässä vielä vaikuttavampia ohjelmia darin, farsin ja tadžikin kielillä!


Miia da Silva

Oloitan vuoden 2021 alusta TWR:n Euroopan sekä Keski-Aasian, Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan Toivoa naisille-työn koordinaattorina. Olen vuosien aikana nähnyt, miten Toivoa naiselle -työ vaikuttaa ja kantaa hedelmää. Kuuntelijapalautteiden lukeminen on aina koskettanut minua syvästi, ja on ollut hienoa seurata, miten median kautta välitettävä sanoma Jeesuksesta on antanut toivoa tuhansille naisille ympäri maailmaa. Medialähetys on tärkeä osa kansainvälistä lähetystyötä. Olen iloinen siitä, että saan tulevaisuudessa olla Toivoa naisille -työn tiimissä.


Sirpa Rissanen

Työskentelen Kyproksella Sansan aluepäällikkönä Lähi-idän ja Euroopan alueelle. Minua motivoi mahdollisuus olla mukana paikallisten kanssa työssä. Uskon ohjelmien tuovan sekä sosiaalista muutosta että hengellistä kasvua ihmisten elämään. Jeesus meni itse ihmisten luo viemään ilosanomaa. Tänä päivänä siinä roolissa on medialähetys – radion, television ja mobiilisovellusten avulla. Ne tuovat maaseudullekin rohkaisua ja opetusta.

 


Ilkka Kastepohja

Ilkka Kastepohja tukee Sansan aasialaisten kumppanien mediakehitystyötä ja toimii Aasian aluepäällikkönä Suomesta käsin..

 

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku