Hyppää sisältöön

Roy Rissanen siirtyy MediaWorksin palvelukseen Itävaltaan

Roy Rissanen.

− Koen vahvaa johdatusta ja valmistetuissa askeleissa kulkemista, sanoo Roy Rissanen, joka siirtyy lähetystyöntekijänä MediaWorks-järjestön strategisen kehittämisen koordinaattoriksi 1.5.2024. Tällä hetkellä hän on Sansan väliaikainen kotimaantoimintojen johtaja. Kuva: Fotoman.

Väliaikaisena kotimaantoimintojen johtajana toimiva Roy Rissanen palaa Sansan lähetystyöntekijäksi 1. toukokuuta. Hänen uusi tehtävänsä on Sansan kumppanijärjestön MediaWorksin palveluksessa Itävallan Stockeraussa, Wienin kupeessa.

− MediaWorks on etsinyt osaamiseltaan sopivaa henkilöä tehtävään, joka on kuin minulle tehty. Koemme tässä vahvaa johdatusta ja valmistetuissa askeleissa kulkemista. Tämä on jatkumoa siihen tehtävien kirjoon, jossa olen saanut olla mukana palvelemassa Jumalan valtakunnan työtä kolme vuosikymmentä, Roy Rissanen iloitsee.

Hänen tuleva työnimikkeensä on strategisen kehittämisen koordinaattori (Strategic Development Coordinator for Infrastructure, Funding and Media). MediaWorksin näky on työskennellä siellä, missä evankeliumi ei ole vielä tavoittanut ihmisiä.

− Työlistallani on kolme isoa projektia. Yksi niistä on suunnitelma kiinteistötilojen käytön optimoimiseksi, toinen on varainhankinnan suunnitelma. Kolmas projekti on LightNet-mediasovelluksen kehittämisen koordinaatio. LightNet mahdollistaa digitaalisen materiaalin jakamisen paikallisesti ympäristöissä, joissa kristityt elävät eristyksissä.

MediaWorks on osa Operaatio Mobilisaatiota

Roy Rissanen aloitti Sansan lähetystyöntekijänä lokakuussa 2022. Hän on asunut perheineen ulkomailla ja työskennellyt lähetyslentäjänä sekä muissa lähetystyön tehtävissä vuodesta 1993.

Tällä hetkellä Roy ja hänen puolisonsa, Sansan ulkomaantyössä vuodesta 2016 toiminut Sirpa Rissanen asuvat Kyproksella. Sirpa työskentelee Sansan Lähi-idän, Pohjois-Afrikan ja Keski-Aasian aluepäällikkönä.

Liikennelentäjän ja lennonopettajan lisäksi Roy Rissanen on koulutukseltaan MBA ja Ph.D. Business Administration. Hänellä on myös johtamisen erikoisammattitutkinto.

MediaWorks auttaa kristillisiä toimijoita eri puolilla maailmaa kertomaan sanomaa Jeesuksesta paikalliseen yhteisöön sopivalla printtimedialla ja digitaalisilla alustoilla. Se on osa yli sadassa maassa toimivaa Operaatio Mobilisaatiota (OM). Sansalla on entuudestaan MediaWorksin palveluksessa yksi lähetystyöntekijä, mediastrategi Erja Tillgren.