Hyppää sisältöön

Sirpa Rissanen Sansan lähetystyöntekijäksi SAT-7:n työhön

Sirpa Rissanen

Sirpa Rissanen on Sansan tuorein lähetystyöntekijä. Hän aloittaa 1.2.2016 SAT-7:n palveluksessa Kyproksella. Kuva: CostaStudio.

Sirpa Rissanen aloittaa Sansan lähetystyöntekijänä helmikuun alussa. Hän työskentelee kristillisen satelliittitelevisio SAT-7:n hankehallintotiimissä Kyproksen Nikosiassa. Työhön kuuluu strategisesti tärkeiden mediahankkeiden suunnittelua, seurantaa ja raportointia.

51-vuotias Sirpa Rissanen on koulutukseltaan BA ja yo-merkonomi. Hän on aikaisemmin toiminut muun muassa hallinnollisissa tehtävissä sekä Suomen Lähetysseuran lähetystyöntekijänä. Työkokemusta hänellä on Afrikasta, Lähi-idästä ja Mongoliasta. Hän asuu miehensä Roy Rissasen kanssa jo valmiiksi Kyproksella.

– Medialähetystyö on käytännönläheistä ja ajankohtaista. Satelliittitelevisio tavoittaa ihmiset niin pakolaisleireillä kuin kodeissakin, ja on upeaa saada työskennellä SAT-7:n kansainvälisessä työyhteisössä, Sirpa Rissanen kertoo ja jatkaa:

– Olen asunut perheeni kanssa ulkomailla viimeiset 23 vuotta. Lähi-idän alueella olen työskennellyt aiemmin Jerusalemissa ja palestiinalaisalueilla. Nyt nuoriso on kirjaimellisesti maailmalla, Meksikossa, Englannissa ja Suomessa, ja asumme kaksin Kyproksella.