Hyppää sisältöön

Henkilömuutoksia Toivoa naisille -työssä

Henna Luoman ja Miia Kallion nimityskuva.

Henna Luoma (vas.) sijaistaa Toivoa naisille -työn yhteyspäällikkö Miia Kalliota (oik.), joka puolestaan tuuraa äitiyslomalle jäävää lähetystyöntekijä Miia da Silvaa TWR:n Toivoa naisille -työn aluekoordinaattorina.

Suomen Toivoa naisille -työ saa uuden määräaikaisen tekijän, kun lähetyssihteeri Henna Luoma sijaistaa yhteyspäällikkö Miia Kalliota ajalla 1.11.2023-31.8.2024. Miia Kallio puolestaan sijaistaa äitiyslomalle jäävää lähetystyöntekijä Miia da Silvaa, joka toimii TWR:n Euroopan, Keski-Aasian, Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan alueen Toivoa naisille -työn koordinaattorina.

Toivoa naisille -työ on Kauhavan seurakunnan lähetyssihteerin työstä virkavapaalle jäävälle Henna Luomalle tuttua entuudestaan. Hän on mm. vetänyt Toivoa naisille -rukousryhmää Kauhavalla vuodesta 2013.

− Toivoa naisille -työ yhdistää upeasti naisia sekä paikallisesti että maailmanlaajuisesti. Naisten kautta autetaan monin tavoin myös perheitä ja yhteiskuntia. Odotan innolla uusia työnäköaloja. Haaveenani on ollut päästä kokeilemaan jonkun lähetysjärjestön työtä, joten koin tämän kutsun johdatuksena, Henna Luoma kertoo. 

Henna Luoma on koulutukseltaan diakonissa ja lähetyssihteeri. Hän aloittaa Sansan työssä 16.10.2023.

Uusia näköaloja

− Aluekoordinaattorin tehtävä avaa laajemman ikkunan kansainväliseen Toivoa naisille -työhön. Myös monet suomalaisten tukemat Toivoa naisille -työn muodot sijaitsevat tällä maantieteellisellä alueella. On merkityksellistä, että pääsen tutustumaan työhön ja sen tekijöihin sekä ennen kaikkea ohjelmia kuunteleviin naisiin ja heidän tilanteeseensa, Miia Kallio iloitsee.

Miia Kallio hoitaa kymmenen kuukauden mittaisen sijaisuutensa aikana Toivoa naisille -työn Euroopan sekä Keski-Aasian, Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan alueen koordinointia Suomesta käsin. Tämän lisäksi hän valmistelee Kuopiossa 23.-25.8.2024 järjestettäviä Medialähetyspäiviä.

Tutustu Toivoa naisille -työhön!