Hyppää sisältöön

Joulukeräys kristillisen kasvatuksen ohjelmiin tuotti 60 000 euroa

Aasialainen nainen ja kännykkä.

Joulukeräyksen tuotolla kustannetaan kristillisen kasvatuksen ohjelmia Aasiassa ja Lähi-idässä. Kaikista Sansan kustantamista ohjelmista noin 22 prosenttia on kristillistä kasvatusta.

Sansan joulukeräyksen 2020 tuotolla kustannetaan kristillisen kasvatuksen ohjelmia Aasiassa ja Lähi-idässä. Keräyksen tuotto oli 59 800 euroa ja varainhankintakulut 6,7 prosenttia.

− Viime vuonna viestimme Sansan tuottamien kristillisten mediasisältöjen muodostamasta kokonaisuudesta, jota kuvasimme kasvavana hedelmäpuuna. Joulukeräyksen sato kristillisen kasvatuksen ohjelmille oli hyvä, edellisvuotta parempi. Koronamyllerryksen yhä jatkuessa saamme olla kiitollisia lahjoittajille, jotka lähettivät lahjansa kristillisen kasvatuksen ohjelmille. Aivan loistava joululahja Aasiaan! iloitsee varainhankinnan koordinaattori Erkki Salo.

Kristillisen kasvatuksen ohjelmat rohkaisevat kristittyä kasvamaan uskossaan niin, että hän alkaisi kertoa evankeliumia eteenpäin. Monet lapsille lähetettävät ohjelmat, esimerkiksi SAT-7:n tv-ohjelmat, ovat Raamatun mukaisen elämän opettamista.

Aasiassa kristillisen kasvatuksen ohjelmia ovat esimerkiksi japaninkieliset radio-ohjelmat ja Indonesian Balilla radioitavat ohjelmat. Myös mandariinikiinankielisissä mediasisällöissä on paljon kristillistä kasvatusta. …… …… …… …… …… …… …… …… …… …… …… ……”””” style=”””””lg””right””Lahjoita >>””””””url:https%3A%2F%2Fsansa.fi%2Flahjoituskohteet%2Fkristillinenkasvatus%2F|||”]Vielä ehdit antaa lahjasi kristillisen kasvatuksen ohjelmiin!