Hyppää sisältöön

Pääkirjoitus: Tasapainoisuudesta ja Jumalan ajoituksista

Mikko Matikainen karttakuvan edessä.

"Jeesus rukoili, että hänen seuraajansa olisivat yhtä", muistuttaa Mikko Matikainen.

Sansan työssä tärkeitä näkökulmia ovat tasapainoisuus ja oikea ajoitus. Työmme tasapainossa pitäminen edellyttää keskittymistä toteuttamaan lähetyskäskyä median mahdollistamin keinoin ja pitämään sanoma Jeesuksesta Kristuksesta kirkkaana.

On tärkeää säilyttää rauhallisuus ja tasapainoisuus, vaikka toimintaympäristömme muuttuu koko ajan. Sansa toimii seurakuntien palvelujärjestönä ja tukijoidensa rakkauden kanavana, jotta voimme viestittää evankeliumia ja toivoa niitä kipeimmin tarvitseville.

Työpöydälläni on Sansa-radio, jota voin ladata veivin, verkkovirran tai aurinkopaneelin avulla. Vastaavilla laitteilla kuunnellaan sanomaa Jeesuksesta evankeliumilta suljetuissa maissa. Radioni muistuttaa minua tästä ja synnyttää minussa rukousta.

Sansa on kansainvälisessä medialähetystyössä poikkeuksellisessa asemassa, sillä teemme työtä useiden eri kumppanien kanssa emmekä ole keskittyneet vain yhteen. Tämän aseman ja luottamuksen Sansa on saavuttanut edeltäjiemme pitkäjänteisen työn ansiosta. Tästä kiitän heitä ja Jumalaa.

Keräämme varoja ja kutsumme rukoilemaan kaikkia, joilla on halu kertoa Jeesuksesta alueilla, missä evankeliumin ja kristittyjen tuen tarve on suurin. Siksi suuntaamme työmme Pohjois-Afrikasta Lähi-idän ja Keski-Aasian kautta Japaniin ulottuvalle alueelle.

Tästä lehdestä voit lukea matkastani Indonesiaan, työmme vaikutuksista ja merkityksellisyydestä sekä saada hengellistä matkaevästä. Pyydän sinua muistamaan yhteistä työtämme sekä taloudellisesti että rukouksin, sen mukaan mikä sinulle on mahdollista.

Jeesus rukoili, että hänen seuraajansa olisivat yhtä. Toivon Sansa-perheen pysyvän yhtenäisenä ja toimivan osaltaan Jumalan rakkauden kanavana. Ehkä tapaamme Kuopiossa Medialähetyspäivillä, mediassa tai muualla. Jeesus kanssasi kaikessa.

Sansan toiminnanjohtaja Mikko Matikaisen pääkirjoitus on julkaistu SANSA 3/2024 -lehdessä.

Lue uusinta Sansa-lehteä!