Hyppää sisältöön

Joulukeräys tuotti Turkin-mediatyölle 53 000 euroa

joulukeräys Turkkiin

Sansan joulukeräys tukee mm. turkinkielistä tv-kanava SAT-7 Türkia ja muuta Turkissa tehtävää kristillistä työtä.

Sansan joulukeräys 2016 Turkkiin tuotti lähes 53 000 euroa. Tuotolla tuetaan turkinkielistä kristillistä satelliittitelevisiokanava SAT-7 Türkia ja muuta Turkissa tehtävää kristillistä työtä. Keräyksen varainhankintakulut olivat noin 8 prosenttia.

Turkki on Sansalle strategisesti merkittävä alue, sillä maassa on vähän kristittyjä ja vähän oikeaa tietoa kristinuskosta. Kristillinen media rohkaisee kristittyjä ja oikoo toisin uskovien väärinkäsityksiä.

SAT-7 Türk on yksi satelliittitelevisio SAT-7:n kanavista. Se lähettää ohjelmaa noin 55 miljoonan ihmisen ulottuville D-Smartin ja Türksatin kautta. Esimerkiksi 10 eurolla saadaan tuotettua yksi minuutti valmista tv-ohjelmaa, 50 eurolla viisi minuuttia ja 300 eurolla yksi kokonainen ohjelma.

Toivoa Turkkiin myös radiolla

Sansa on jo vuosia tukenut Istanbulissa toimivaa luterilaista seurakuntaa ja turkkilaiskristittyjen tekemää mediatyötä. Radio Lightin kuuluvuusalueella asuu noin 15 miljoonaa ihmistä, ja internetissä ohjelmia voi kuunnella missä vain.

Turkinkielinen Naiset toivon lähteellä -ohjelma on osa TWR:n kansainvälistä Hanna-työtä. Miehet ja naiset ovat Turkin lain edessä tasa-arvoisia, mutta naisten syrjintä ja perheväkivalta ovat yleistä. Radio-ohjelma antaa naisille elämänohjeita arkeen ja välittää ikuista toivoa Kristuksessa.