Hyppää sisältöön

Katso ihmistä: Kesäkuun tarina Intiasta

Esittelemme vuoden 2021 aikana 12 tarinaa, joissa mediatyön koskettamat ihmiset kertovat, miten Jumalan rakkaus muutti heidän elämänsä. Tässä on Venugopalin tarina.

“Nimeni on Venugopal, ja olen kotoisin Intiasta hindulaisesta perheestä. Matkustelin ennen usein ja kävin eri temppeleissä. Kukaan ei ollut kertonut minulle Jeesuksesta, joten en tuntenut Häntä lainkaan. Sitä paitsi uskontoni mukaan minullahan oli jo 300 miljoonaa jumalaa, joten en edes kaivannut yhtään jumalaa lisää elämääni! 

Eräänä päivänä kävelin roskakorin ohi ja huomasin siellä vanhan kirjan. Jostain syystä otin sen mukaan ja aloin kotona selailla sitä. Kiinnostuin, kun huomasin, että kirjaan oli sinne tänne tehty alleviivauksia eri väreillä. Aloin lukea alleviivattuja kohtia ja ällistyin.

Kirjassa sanottiin, että Jeesus Kristus tuli maailmaan pelastamaan syntiset. Olin siitä todella hämilläni. Minulle oli nimittäin opetettu, että ainakin kaikki muut jumalat olivat tulleet tuhoamaan syntiset. Miksi tämä Jumala oli tullut pelastamaan syntiset? Kiinnostuin oppimaan lisää juuri tästä Jumalasta, ja aloin lukea Hänestä lisää. 

Roskakorista löytynyt Raamattu muutti elämäni

Vähän ajan kuluttua olin ulkona kävelyllä, ja pysähdyin kirkkorakennuksen eteen. Seisoin siinä ja katselin, mitä ihmiset tekivät. Sitten joku kutsui minut sisään. Sanoin hänelle, etten ole kristitty, enkä halunnut tulla sisälle. Sitten näin, että hänellä oli kädessään kirja. Kysyin: 

– Mikä tuo musta nahkakantinen kirja on? Saisinko nähdä sen?

Hän näytti minulle kirjaansa, ja silloin ymmärsin, mitä olin löytänyt roskakorista. Se oli sama kirja – se oli Raamattu. 

Roskiksesta löytämäni Raamattu muutti elämäni. Otin vastaan Jeesuksen Kristuksen henkilökohtaisena vapahtajanani. Kun sain vastaanottaa Jeesuksen antaman pelastuksen, sain ilon ja rauhan. Aloin kertoa muille ihmisille siitä, kuka Jeesus on ja mitä hän on tehnyt elämässäni. Nyt työskentelen FEBA:lla ja jaan sitä kautta Jumalan rakkautta ihmisille.”

Katso Venugopalin tarina!

…… …… …… …… …… …… …… …… …… …… …… ……”””” style=”””””lg””right””Vuositeemasivulle >>””””””url:https%3A%2F%2Fsansa.fi%2Fvuositeema%2F|||”]Tutustu Katso ihmistä -vuositeemaan!