Hyppää sisältöön

Katso Ihmistä: Toukokuun tarina Intiasta

Esittelemme vuoden 2021 aikana 12 tarinaa, joissa mediatyön koskettamat ihmiset kertovat, miten Jumalan rakkaus muutti heidän elämänsä. Tässä on Kaminin tarina.

“Nimeni on Kamini ja olen kotoisin Intiasta. Kuulin Jeesuksesta ensimmäistä kertaa vuonna 1997 ystävältäni. Koin tuolloin suuren vastoinkäymisen, ja kun läheinen ystäväni rukoili puolestani, selvisin siitä ja aloitin matkani uskon tiellä. 

Olin yrittänyt suorittaa rituaaleja miellyttääkseni Jumalaa. Kun kuitenkin opin todella tuntemaan Herran Jeesuksen, ongelmat alkoivat hitaasti ratketa. Koko elämäntyylini muuttui Jumalan työn ansiosta. Vuonna 1997 sain myös ystävältäni Uuden testamentin ja aloin heti syventyä siihen. Ystäväni jakoi Jumalan sanaa kanssani ja myös tutustutti minut aikanaan Toivoa naisille -radio-ohjelmiin. 

Yksi suurista rukousvastauksista elämässäni oli, kun Herra auttoi siskoani synnytyksessä. Siskoltani oli löydetty kasvain vatsasta, mikä vaikeutti synnytystä. Rukoilimme hänen puolestaan, ja lopulta kasvaimen kasvu pysähtyi ihmeellisesti. Hän sai myöhemmin vielä toisenkin lapsen. Minun uskoni on innostanut perhettäni tulemaan lähemmäs Herraa radio-ohjelmien kautta. 

Olen kuitenkin saanut osakseni myös paljon vastustusta, koska olen päättänyt seurata Jeesusta. Minua häiriköidään, jotta kieltäisin uskoni, mutta pysyn lujasti kiinni Kristuksessa ja olen aivan vakuuttunut, että olen oikealla tiellä! Herra on pelastanut minut usein kuolemalta ja ilman häntä en olisi edes elossa tänään. Ystävät ovat myös olleet tärkeässä osassa uskoni tiellä: he ovat rohkaisseet minua pitämään uskoni elävänä vaikeista olosuhteista huolimatta. 

Toivoa naisille -ohjelmat ovat suuri siunaus naisille. Voimme kokea yhteyttä toisiimme ohjelmien kautta. Ohjelmista opimme esimerkiksi todellisesta identiteetistämme Kristuksessa. Rukous on parasta lääkettä, kuten ohjelmissa sanotaan. 

Pyydän, että kantaisit minua rukouksissasi kuten ystävää, jotta jonain päivänä kaikki vaino ja vaikeudet voisivat väistyä ja jokainen saisi nähdä omin silmin, kuinka suuri on Herramme Jeesus!”

Katso Kaminin tarina!

…… …… …… …… …… …… …… …… …… …… …… ……”””” style=”””””lg””right””Vuositeemasivulle >>””””””url:https%3A%2F%2Fsansa.fi%2Fvuositeema%2F|||”]Tutustu Katso ihmistä -vuositeemaan!