Hyppää sisältöön

Domini Life -sovelluksen toiminta on päättynyt

Ihminen pitää kädessään Domini Life -mobiilisovellusta.

Sansan ja Kansan Raamattuseuran yhteisen Domini Life -mobiilisovelluksen toiminta ja ylläpito päättyivät vuodenvaihteessa. Päättymisen taustalla on tuotannollisia ja taloudellisia syitä. Yhteinen rukous jatkuu Sansan verkkosivujen rukousseinällä. Kuva: Sansa.

Mobiilisovellus Domini Lifen toiminta ja ylläpito päättyivät vuodenvaihteessa. Rukoukseen ja kristityn elämäntapaan innostanut Domini Life oli Sansan ja Kansan Raamattuseuran yhteinen hanke, jossa oli kumppaneina monia kristillisiä medioita, järjestöjä ja kirkkoja.

Vuodesta 2017 toimineen sovelluksen viimeinen laajempi päivitys oli joulukuussa 2021. Samana vuonna Domini Life sai Suomen Ekumeenisen Neuvoston myöntämän Vuoden ekumeeninen teko -tunnustuksen.

Vuodenvaihteessa Kansan Raamattuseura vetäytyi sovellusyhteistyöstä. Samaan aikaan sovelluksessa oli suuria kehitys- ja päivitystarpeita. Domini Lifen käyttäjämäärät ovat laskeneet, joten Sansan johtoryhmä joutui tiukassa taloustilanteessa toteamaan, että käyttäjiä ei ollut enää tarpeeksi kustannuksiin ja päivityskuihin nähden.

Tuhannet saivat lisävirtaa rukouselämään

Domini Lifen suosituimmat toiminnot olivat rukousseinä ja oman rukoussuunnitelman tekeminen. Lukuisat käyttäjät kertoivat, kuinka oma rukouselämä oli sovelluksen avulla virkistynyt.  

Domini Lifen Mediat-osiossa oli 23 kristillisen median uutisvirtaa. Suomen kielen lisäksi sovellus laajeni toimimaan ruotsiksi, englanniksi ja viroksi. Parhaimmillaan käyttäjiä oli kymmenissä maissa ja kaikissa maanosissa.

Suomessa Sansa jatkaa Raamattu kannesta kanteen -sovelluksen aktiivista kehittämistä. Rukouselämän tueksi on erittäin vilkkaasti toimiva Sansan verkkosivujen Rukousseinä, jonne voi kirjoittaa omia rukousaiheita ja rukoilla toisten jättämien aiheiden puolesta.

− Sydämeni täyttää samaan aikaan kiitollisuus, suru ja toivo. Haluan kiittää kaikkia Domini Lifen kehitystyössä mukana olleita, sovelluksen käyttäjiä ja yhteistyötahoja. Jumala on uskollisesti ohjannut, ja monet käyttäjät ovat saaneet kokea rukousvastauksia, sanoo hankkeen vetäjä, opintovapaalla oleva Sansan viestintäjohtaja Mervi Viuhko ja jatkaa:

− On aina surullista, kun jokin hieno asia päättyy. Olen kuitenkin toiveikas, että Jumala ohjaa sovelluksen koodille jatkokäyttöä. Voit liittyä rukoilemaan asian puolesta.

Siirry Rukousseinälle!