Hyppää sisältöön

Laulaja, räppäri ja entinen elinkautisvanki kertovat, mitä Raamattu kannesta kanteen heille merkitsee

Daniel Karjalainen kotistudiossaan.

− Raamattu kannesta kanteen on kyllä tosi kova sovellus, kertoo räppäri Daniel Karjalainen. Kuva: Ilkka Kujala.

Laulaja Virpi Kätkä, räppäri Daniel “Dani” Karjalainen sekä entinen elinkautisvanki Lauri “Late” Johansson kertovat videokampanjassa, mitä Raamattu kannesta kanteen -sovellus heille merkitsee.

Sansan tuottama, täysin uudistettu Raamattu kannesta kanteen -sovellus on nyt ladattavissa Android– ja iOS-laitteille. Sovellus sisältää 1434 Jukka Norvannon raamatunopetusta ja siinä on monia uusia ominaisuuksia.

− Raamattu kannesta kanteen on kyllä tosi kova sovellus. Kun en tajua jotain kohtaa Raamatussa, tykkään sovelluksen kautta funtsia sitä juttua, kertoo Daniel Karjalainen. Katso video!

 

− Minulle Raamattu on ollut vaikea kirja enkä ole sitä siksi aiemmin lukenut. Nyt saan ahaa-elämyksiä joka päivä, ja Raamattu kannesta kanteen -sovellus on mukana jokapäiväisessä elämässäni, kertoo Virpi Kätkä. Katso video!

 

− Hirveä syyllisyyden taakka otettiin pois, mitä olin kantanut kolmea päivää vaille 42 vuotta. Viidentoista vuoden painajaiset, mitä näin viikoittain henkirikoksista ja kaikista, niin kaikki otettiin pois, kertoo Lauri Johansson uskoon tulostaan, jossa Jukka Norvannon opetuksilla oli suuri merkitys. Katso video!

Raamattu kannesta kanteen -ohjelma alkoi radiossa 25 vuotta sitten, 3. maaliskuuta 1997. Nykyisin ohjelma on kuultavissa Radio Deissä ja Järviradiossa viitenä päivänä viikossa. Se tavoittaa yhteensä noin 150 000 kuuntelijaa viikoittain. …… …… …… …… …… …… …… …… …… …… …… ……”””” style=”””””lg””right””Sovellussivulle >>””””””url:https%3A%2F%2Fsansa.fi%2Fsovellus%2F”]Lue lisää ja lataa Raamattu kannesta kanteen -sovellus puhelimeesi!