Hyppää sisältöön

Medialähetyspäivillä 9.–11.6. palataan Sansan syntysijoille Hyvinkäälle

Medialähetyspäivien lanseerauskuva.

Medialähetyspäiviä ja Sansan 50-vuotisjuhlia vietetään Hyvinkäällä 9.–11.6.2023 teemalla Yhteydessä.

Sansan 50-vuotisjuhlia ja valtakunnallisia Medialähetyspäiviä vietetään tänä vuonna Hyvinkäällä. Kesäkuun 9. päivänä tulee kuluneeksi 50 vuotta siitä, kun Sanansaattajat-niminen yhdistys sai alkunsa Hyvinkäällä.

Varsinaisena syntymäpäivänä, perjantaina 9. kesäkuuta järjestetään Hyvinkään kirkossa kaikille avoin lähetysseminaari, jossa on mukana myös Sansan ulkomaalaisia yhteistyökumppaneita. Iltapäivällä Sansa tarjoaa kakkukahvit, ja illan juhlagaalassa musisoivat Eve & Ossi, Maksetut viulut sekä farsinkielinen artisti Dariush Golbaghi.

Lauantaina 10. kesäkuuta on luvassa mm. raamattuopetusta, kanavatyöskentelyä, välähdyksiä 50-vuotisesta historiasta ja kiitosjuhla. Sunnuntain juhlamessussa siunataan uusia työntekijöitä, ja Espoon hiippakunnan piispa Kaisamari Hintikka saarnaa.

− Medialähetyspäivillä katsomme historiaamme, kiitämme Jumalaa antamastaan tehtävästä ja osoittamastaan uskollisuudesta. Yhteistyökumppaniemme kanssa tuomme esiin, miten toimimme nyt ja hahmottelemme polkuja tulevaisuuteen. Jeesuksen kanssa ja hänen lähettäminään on turvallista olla tässä, viettää juhlaa ja katsoa tulevaan. Tervetuloa mukaan, kutsuu kotimaantyön johtaja Mikko Matikainen.

Talkoolaiseksi ruokapalkalla!

Haluatko mukaan tekemään Medialähetyspäiviä? Etsimme monenlaisia vapaaehtoisia, esimerkiksi järjestyksenvalvojia, ensiapupäivystäjiä, avustajia tekniikkaan, myyntitehtäviin ja kahvilaan, Sansan työn ja Toivoa naisille -työn esittelijöitä sekä viestinnän tekijöitä. Tarjoamme vapaaehtoisille ruuan ja kivan tiimin, jonka kanssa pääsee tutustumaan kansainvälisen tapahtuman kulisseihin.

Vapaaehtoisten tiimin kokoaa ja perehdyttää tapahtumatuottaja Sirkku Hoikkala, joka antaa myös lisätietoa: , p. 044 250 4975.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi tästä linkistä!

Varaa majoitus hyvissä ajoin!

Olemme varanneet kauempaa saapuville etuhintaisia huoneita Järvenpäässä sijaitsevasta Hotelli Soinnusta, 14 minuutin paikallisjunamatkan päässä Hyvinkäältä. Varaukset 19.5. mennessä joko puhelimitse p. 010 2007 302 tai (ei nettivarauksia) ja koodilla Medialähetys.

Medialähetyspäivät järjestetään yhteistyössä Hyvinkään seurakunnan kanssa. Päivittyvä ohjelma ja muuta lisätietoa löytyy sivulta sansa.fi/mlp23