Hyppää sisältöön

Miia Kallio on valittu Toivoa naisille -työn yhteyspäälliköksi

Toivoa naisille -työn yhteyspäälliköksi valittu Miia Kallio on aikanaan tutustunut Sansaan juuri Toivoa naisille -työn kautta. Hän viihtyy vapaa-ajalla ulkoilmassa. Kuva: Siiri Kallio.

Sansan Toivoa naisille -työn yhteyspäälliköksi 1. kesäkuuta alkaen on valittu Keski-Pohjanmaalla, Kannuksessa asuva Miia Kallio, 46. Hän on koulutukseltaan yhteisöpedagogi AMK sekä viittä vaille valmis sosionomi-diakoni.

Miia Kallio siirtyy Sansaan Kokkolan suomalaisen seurakunnan lähetyssihteerin tehtävistä. Jo vuonna 2021 hän oli töissä Sansassa puolen vuoden ajan, mutta palasi saattamaan sosionomi-diakonin opinnot loppuun. Aiempaa työkokemusta hänellä on muun muassa mielenterveyskuntoutujien parista, pankista sekä matkailu- ja ravintola-alalta.

− Valintaprosessin aikana minua puhutteli vahvasti Johanneksen evankeliumin kohta: “Ette te valinneet minua, vaan minä valitsin teidät, ja minun tahtoni on, että te lähdette liikkeelle ja tuotatte hedelmää, sitä hedelmää, joka pysyy. Kun niin teette, Isä antaa teille kaiken, mitä minun nimessäni häneltä pyydätte.”

− Yhteyspäällikön tehtävän kautta olen liikkeellä yhdessä laajan Suomen Toivoa naisille -vapaaehtoisverkoston kanssa toteuttaaksemme “sitä hedelmää, joka pysyy”! Rukous naisten puolesta kaikuu maailmanlaajana. Me täällä Suomessa toteutamme osaltamme Jeesuksen antamaa käskyä ja välitämme Toivon evankeliumia niin toisillemme kuin kaikkialle maailmaan, Miia Kallio kertoo.

Vapaa-aikanaan Miia Kallio on luonnon ”suurkuluttaja”: hän sienestää, marjastaa, maastopyöräilee ja vaeltaa. Lisäksi hän nauttii lukemisesta, ruuanlaitosta sekä hyötykasvien kasvattamisesta. Perheeseen kuuluvat puoliso Marko Kallio ja lapset SiiriSaaraSeela ja Samuli sekä kolme koiraa ja kissa.