Hyppää sisältöön

Rukoussovellus Domini Lifesta on julkaistu päivitetty versio

Ruutukaappauksia Domini Life -sovelluksesta.

Domini Lifen tuore päivitys on tuonut tarjolle muun muassa rukousmietiskelyvideoita. Sovellus toimii tällä hetkellä suomen lisäksi myös ruotsin, englannin ja viron kielillä.

Domini Life -rukoussovelluksesta on julkaistu uusi, päivitetty versio. Sovellusta kehitetään käyttäjiltä saadun palautteen pohjalta. Kehitystiimi koostuu moniammatillisesta asiantuntijaryhmästä.

– Uudistuksen kautta haluamme rauhoittaa aloitusnäkymää ja vahvistaa käyttäjien henkilökohtaista rukousmietiskelyä. Päänäkymänä pysyy joka päivä vaihtuva Raamatunkohta, kertoo kehitystiimin vetäjä, Sansan viestintäjohtaja Mervi Viuhko ja jatkaa:

– Uutuutena ovat rukousmietiskelyvideot, jotka vievät kauniiseen suomalaiseen luontoon. Tässä teemme yhteistyötä Raision seurakunnan tuottaman Godfulness.fi-konseptin kanssa.

Godfulness tarjoaa hiljentymistä ja hengellisiä harjoituksia

Godfulness.fi-verkkosivustolle on laadittu monipuolista ja inspiroivaa materiaalia, jonka tavoitteena on auttaa ihmistä elämään tasapainossa itsensä, toisten ihmisten, luonnon ja Jumalan kanssa. Konseptin on ideoinut ja kehittänyt ympäristöasiantuntija MMM, FM Hannele Siltala.

– Godfulness tarjoaa erilaisia hengellisyysharjoituksia sekä raamattuhiljentymisen menetelmiä tukemaan kokonaisvaltaista rauhoittumista Jumalan läsnäolossa, Hannele Siltala kertoo.

Domini Life sai keväällä Suomen Ekumeenisen Neuvoston myöntämän Vuoden ekumeeninen teko -tunnustuksen. Sovellusta kehittävät ja ylläpitävät Medialähetys Sanansaattajat ja Kansan Raamattuseura yhteistyössä monen toimijan kanssa. Sovellus toimii neljällä kielellä, ja sen voi ladata sovelluskaupoista maksutta.