skip to Main Content

Elina Braz de Almeida

Elina Braz de Almeida toimii Kutinan seurakunnan paimenena sekä koordinoi Kroatian evankelisen kirkon lapsi- ja nuorisotyötä.

Jumala antoi lähetyskutsunsa Elina Saaren, nykyisen Elina Braz de Almeidan, sydämeen jo nuorena tyttönä. Tuusulan seurakuntanuorten toimintaan aktiivisesti osallistunut Elina muistaa Jumalan puhutelleen vahvasti valtakuntansa työhön lähtemisestä.

Tunnetun evankelistan kautta tulleeseen kutsuun, ”älkää pelätkö pyytää, että Herra ottaa teidät käyttöönsä ja lähettää sinne missä teitä haluaa käyttää”, oli suuri into vastata ”kyllä”. Annettu lupaus aiheutti myös pelonpuistatuksia. Tuusulalaisteini pelkäsi Jumalan johdattavan hänet pahimpaan tietämäänsä paikkaan, Siperiaan.

Harjoittelijasta kirkonjohtajaksi

Ensimmäinen etappi lähetystyöntekijäksi oli kirkon nuorisotyönohjaajan opintoihin liittynyt harjoittelu ulkomailla. Silloin Elina Braz de Almeida tutustui Sansaan ja järjestön pitkäaikaiseen työhön Kroatiassa. Vuoden 2004 Elina työskenteli Kroatiassa Sansan määräaikaisena työntekijänä. Sen jälkeen päätös pitkäaikaisesta sitoutumisesta työhön oli selvä.

Seuraavana vuonna Elina lähti ensimmäiselle työkaudelleen Kroatian evankeliseen kirkkoon. Työn ohessa hän opiskeli teologiaa Zagrebin evankelisessa tiedekunnassa, ja vuonna 2013 hänet vihittiin Kroatian evankelisen kirkon papiksi.

Tällä hetkellä Elina toimii Kutinan seurakunnan johtajana sekä Kroatian evankelisen kirkon lapsi- ja nuorisotyön koordinaattorina. Lisäksi hän vastaa kirkon kummilapsitoiminnasta.

Elina elää kansainvälistä arkea brasiliaissyntyisen, portugalia puhuvan Thiago Braz de Almeidan sekä Joy-tyttären kanssa. Thiagon lähetyskenttää Kroatiassa on erityisesti etsivä nuorisotyö, jossa hänellä on apunaan noin kymmenen brasilialaisen ja kroatialaisen nuoren lähetystyöntekijän tiimi.

Katso video:

lahjoituskohteet-lahetit-tillgren

Erja Tillgren

Erja Tillgren toimii MediaWorksin palveluksessa Itävallassa alkuvuodesta 2022 lähtien.

lahjoituskohteet-lahetit

Lähetit

Lähetys- ja projektityöntekijämme antavat medialähetystyölle kasvot. Ole mukana lähettämässä!

lahjoituskohteet-lahetit-ez

Marja-Liisa ja David Ezzine

Marja-Liisa ja David Ezzine ovat tehneet arabiankielistä medialähetystyötä vuodesta 1982. Nyt he ovat eläkkeellä ja toimivat Sansan vapaaehtoisina seniorityöntekijöinä arabiankielisten parissa.

lahjoituskohteet-lahetit-kastepohja

Ilkka Kastepohja

Ilkka Kastepohja tukee Sansan aasialaisten kumppanien mediakehitystyötä ja toimii Aasian aluepäällikkönä Suomesta käsin.

lahjoituskohteet-lahetit-em

Eila Murphy

Eila Murphy työskentelee kansainvälisen medialähetysjärjestö FEBC Internationalin yhteydessä Suomesta käsin. Hän mm. tutkii median käyttöä ja radiokuuntelua Aasiassa.

lahjoituskohteet-lahetit-si

Sirpa Rissanen

Yli puolet elämästään ulkomailla asunut Sirpa Rissanen työskentelee Sansan Lähi-idän ja Euroopan aluepäällikkönä Kyproksella.

lahjoituskohteet-lahetit-midasilva2

Miia da Silva

Miia da Silva työskentelee TWR:n Euroopan sekä Keski-Aasian, Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan Toivoa naisille-työn koordinaattorina.

lahjoituskohteet-lahetit-mi

Mikael Tunér

Mikael Tunér ohjaa ja tuottaa SAT-7 Pars -kanavalle persiankielisiä ohjelmia, joita katsotaan mm. Afganistanissa, Iranissa ja Tadžikistanissa.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku