skip to Main Content

Elina Braz de Almeida

Elina Braz de Almeida toimii Kutinan seurakunnan paimenena sekä koordinoi Kroatian evankelisen kirkon lapsi- ja nuorisotyötä. Liity Elinan ystävärenkaaseen ja tue hänen työtään, niin Sansan pitkäaikainen työ voi jatkua myös Kroatiassa!

Jumala antoi lähetyskutsunsa Elina Saaren, nykyisen Elina Braz de Almeidan, sydämeen jo nuorena tyttönä. Tuusulan seurakuntanuorten toimintaan aktiivisesti osallistunut Elina muistaa Jumalan puhutelleen vahvasti valtakuntansa työhön lähtemisestä.

Tunnetun evankelistan kautta tulleeseen kutsuun, ”älkää pelätkö pyytää, että Herra ottaa teidät käyttöönsä ja lähettää sinne missä teitä haluaa käyttää”, oli suuri into vastata ”kyllä”. Annettu lupaus aiheutti myös pelonpuistatuksia. Tuusulalaisteini pelkäsi Jumalan johdattavan hänet pahimpaan tietämäänsä paikkaan, Siperiaan.

Harjoittelijasta kirkonjohtajaksi

Ensimmäinen etappi lähetystyöntekijäksi oli kirkon nuorisotyönohjaajan opintoihin liittynyt harjoittelu ulkomailla. Silloin Elina Braz de Almeida tutustui Sansaan ja järjestön pitkäaikaiseen työhön Kroatiassa. Vuoden 2004 Elina työskenteli Kroatiassa Sansan määräaikaisena työntekijänä. Sen jälkeen päätös pitkäaikaisesta sitoutumisesta työhön oli selvä.

Seuraavana vuonna Elina lähti ensimmäiselle työkaudelleen Kroatian evankeliseen kirkkoon. Työn ohessa hän opiskeli teologiaa Zagrebin evankelisessa tiedekunnassa, ja vuonna 2013 hänet vihittiin Kroatian evankelisen kirkon papiksi.

Tällä hetkellä Elina toimii Kutinan seurakunnan johtajana sekä Kroatian evankelisen kirkon lapsi- ja nuorisotyön koordinaattorina. Lisäksi hän vastaa kirkon kummilapsitoiminnasta.

Elina elää kansainvälistä arkea brasiliaissyntyisen, portugalia puhuvan Thiago Braz de Almeidan sekä Joy-tyttären kanssa. Thiagon lähetyskenttää Kroatiassa on erityisesti etsivä nuorisotyö, jossa hänellä on apunaan noin kymmenen brasilialaisen ja suomalaisen nuoren lähetystyöntekijän tiimi.

Katso video:

lahjoituskohteet-lahetit

Lähetit

Lähetys- ja projektityöntekijämme antavat medialähetystyölle kasvot. Ole mukana lähettämässä!

lahjoituskohteet-lahetit-ka

Päivi ja Ilkka Kastepohja

”Aasialaiset tarvitsevat ilosanomaa ja toivoa elämäänsä”, muistuttavat Singaporessa asuvat Päivi ja Ilkka Kastepohja. Ilkka tukee TWR-Aasian mediakehitystyötä ja toimii Sansan Aasian aluepäällikkönä, Päivi työskentelee viestintäkoordinaattorina.

lahjoituskohteet-lahetit-ez

Marja-Liisa ja David Ezzine

Marja-Liisa ja David Ezzine ovat tehneet arabiankielistä medialähetystyötä Etelä-Ranskassa vuodesta 1982. Liity Ezzineiden ystävärenkaaseen ja tue heidän työtään, niin että yhä useampi pohjoisafrikkalainen saa kuulla Jeesuksesta!

lahjoituskohteet-lahetit-va

Eeva ja Jari Vähäsarja

Eeva ja Jari Vähäsarja työskentelevät TWR:n palveluksessa Wienissä. Eeva toimii Toivoa naisille -työn aluekoordinaattorina ja Jari projektien hallintakoordinaattorina. Liity Vähäsarjojen ystävärenkaaseen ja tue heidän työtään, niin olet mukana viemässä evankeliumia eteenpäin!

lahjoituskohteet-lahetit-ti

Tiina Virtanen

Tiina Virtanen lähti tammikuussa 2018 hallinnolliseksi assistentiksi TWR-Euroopan mediapalveluihin Hollantiin. Liity Tiinan ystävärenkaaseen ja tue hänen työtään medialähetystyön taustajoukoissa! Pääset mukaan viemään evankeliumia eteenpäin.

lahjoituskohteet-lahetit-si

Sirpa Rissanen

Sirpa Rissanen on kansainvälisen työn konkari, joka on asunut ja työskennellyt monella mantereella. Tällä hetkellä hän toimii Mongoliassa viestintäkoordinaattorina sekä perheradio Wind FM:n hallinnollisissa tehtävissä. Liity Sirpan ystävärenkaaseen!

lahjoituskohteet-lahetit-em

Eila Murphy

Eila Murphy työskentelee kansainvälisen medialähetysjärjestö FEBC Internationalin yhteydessä Suomesta käsin. Hän mm. tutkii median käyttöä ja radiokuuntelua Aasiassa. Liity Eilan ystävärenkaaseen ja tue hänen työtään, niin että evankeliumi tavoittaa yhä useampia aasialaisia!

lahjoituskohteet-lahetit-mi

Mikael Tunér

Mikael Tunér ohjaa ja tuottaa SAT-7 Pars -kanavalle persiankielisiä ohjelmia, joita katsotaan mm. Afganistanissa, Iranissa ja Tadžikistanissa.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku