Mielitkö maailmalle?

Kiinnostaako kansainvälinen vapaaehtoistyö tai harjoittelu media-alalla? Kauttamme voit hakea satelliittitelevisio SAT-7:lle Kyprokselle tai medialähetysjärjestö TWR:lle Kyprokselle, Hollantiin tai Slovakiaan! Paikkoja on monen alan osaajille ja vastavalmistuneille, ja niihin on jatkuva haku.

SAT-7

Haluatko olla osa kansainvälistä media-alan tiimiä ja tukea Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan kristittyjä Kyprokselta käsin? Kristillinen satelliittitelevisio SAT-7 ottaa vastaan eri-ikäisiä vapaaehtoisia.

Vapaaehtoistehtävät räätälöidään jokaisen hakijan taustan ja osaamisen mukaan. Mahdollisuuksia on persiankielisellä SAT-7 Pars -kanavalla mm. ohjelmatuotannossa, hallinnon tehtävissä ja sosiaalisen median parissa.

Vapaaehtoisjakson vähimmäiskesto on puoli vuotta. Etusijalla ovat henkilöt, joilla on media-alan opintoja tai kokemusta, ja vaatimuksena on hyvä englannin kielen taito. Farsin, turkin tai arabian kielen taito katsotaan eduksi. Vapaaehtoiset huolehtivat itse matka-, majoitus-, ruoka- ym. kuluista.

SAT-7:n vapaaehtoistehtäviin Kyprokselle on jatkuva haku. Jos kiinnostuit, täytä englanninkielinen hakulomake. Voit myös ottaa yhteyttä Sansan globaalin lähetystyön koordinaattoriin Helmi Mikkolaan (p. 050 564 3511)!

SAT-7 on kristillinen satelliittitelevisioverkosto, jonka katsoja-alueella asuu 560 miljoonaa ihmistä 25 maassa. Kanavia on neljä: arabiankieliset SAT-7 Arabic ja lastenkanava SAT-7 Kids, persiankielinen SAT-7 Pars ja turkinkielinen SAT-7 Türk sekä SAT-7 Plus -mobiilisovellus.
-> SAT-7:n verkkosivut

Katso video SAT-7:n vapaaehtoistehtävistä

Lue Arja Arasmon kokemuksia SAT-7:n vapaaehtoistehtävistä

TWR

Unelmoitko lähetystyöstä? Haluatko käyttää taitojasi evankeliumin levittämiseen? Kansainvälinen medialähetysjärjestö TWR tarjoaa harjoittelumahdollisuuksia nuorille eri alojen ammattilaisille ja vastavalmistuneille.

Monella mantereella toimiva TWR tarjoaa lyhytaikaista harjoittelua ja vapaaehtoistehtäviä nuorille, jotka haluavat palvella Kristusta ja jakaa evankeliumia. Harjoittelijoita otetaan mm. Kyprokselle, Hollantiin ja Slovakiaan, mutta myös etätyö on mahdollista. Tehtävät vaihtelevat koulutuksen ja osaamisen mukaan.

Mahdollisuuksia on esimerkiksi tekniikan, IT:n, hallinnon, rahoituksen, markkinoinnin, audio- tai tv-tuotannon, graafisen suunnittelun, sosiaalisen median tai muun viestinnän parissa. Harjoittelun kesto on 3−12kk. Harjoittelijat huolehtivat itse matka-, majoitus-, ruoka- ym. kuluista.

TWR:n harjoittelupaikkoihin on jatkuva haku. Jos kiinnostuit, täytä englanninkielinen hakulomake. Voit myös ottaa yhteyttä Sansan globaalin lähetystyön koordinaattoriin Helmi Mikkolaan (p. 050 564 3511)!

TWR (aiemmin Trans World Radio) tuottaa ja lähettää radio-ohjelmia ja muita mediasisältöjä yli 300 kielellä ja murteella 190 maassa.
-> TWR:n verkkosivut