Hyppää sisältöön

Miia da Silva lähetystyöntekijäksi ja Toivoa naisille -koordinaattoriksi

Miia da Silva.

Elokuussa Sansan lähetystyöntekijänä aloittava Miia da Silva on elänyt Suomen lisäksi kuudessa eri maassa, tällä hetkellä Kyproksella. Kuva: Miia da Silva.

Sansan hallitus on päättänyt ottaa Miia da Silvan, 31, lähetystyöntekijäksi 1.8.2020 alkaen ja Sansan yhteistyökumppanin, TWR:n Euroopan sekä Keski-Aasian, Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan Toivoa naisille-työn koordinaattoriksi 1.1.2021 alkaen. Miia seuraa tehtävässä Sansan lähetystyöntekijä Eeva Vähäsarjaa, joka miehensä Jari Vähäsarjan kanssa palaa Suomeen vuoden 2020 lopussa.

Suomalainen Miia da Silva (os. Palttala) on työskennellyt TWR:n palveluksessa erilaisissa tehtävissä vuodesta 2017 lähtien. Tällä hetkellä hän toimii Kyprokselta käsin saman alueen varainhankinnan ja kehityksen apulaisjohtajana. Hänellä on Suomesta tradenomin tutkinto ja Itävallasta tradenomin ylempi ammattikorkeakoulututkinto (YAMK).

− Aloitin TWR:llä markkinoinnin parissa. Olen vuosien aikana nähnyt, miten Toivoa naiselle -työ vaikuttaa ja kantaa hedelmää. Kuuntelijapalautteiden lukeminen on aina koskettanut minua syvästi, ja on ollut hienoa seurata, miten median kautta välitettävä sanoma Jeesuksesta on antanut toivoa tuhansille naisille ympäri maailmaa, hän kertoo.

Miia da Silvan asemamaa tulee ensimmäiset kaksi vuotta olemaan Irlanti, jonne hän muuttaa elokuussa brasilialaisen miehensä Lucas da Silvan kanssa tämän opintojen takia.