Hyppää sisältöön

Peggy Banks Hanna-työn kansainväliseksi johtajaksi

Peggy Banks ja Marli Spieker

Peggy Banks (vas.) seuraa Marli Spiekeriä Hanna-työn kansainvälisenä johtajana. He tapasivat ensimmäisen kerran jo vuonna 2009. Kuva: Project Hannah, TWR.

Tohtori Peggy Banks aloitti 1. helmikuuta Hanna-työn kansainvälisenä johtajana. Marli Spieker jatkaa työn kansainvälisenä neuvonantajana ja toimii lähivuodet Peggyn mentorina. He matkustavat yhdessä TWR:n alueille ja tapaamaan yhteistyökumppaneita.

Viime vuodet Peggy Banks on ollut Teksasin Dallasissa Northwest Bible Churchin palveluksessa. Siellä hän toimi hengellistä kasvatusta johtavana pappina. Aikaisemmin hän on johtanut suurissa organisaatioissa muun muassa naistyötä, raamatullista neuvontaa sekä johtamisen kehittämistä.

Peggy Banks on kouluttanut naisjohtajia esimerkiksi Intiassa, Senegalissa, Tansaniassa ja Thaimaassa. Hän on ollut myös puhujana lukuisissa konferensseissa Yhdysvalloissa.

Marli Spieker rukoili seuraajaa pitkään

Marli Spieker on jo pitkään toivonut ja rukoillut sopivaa jatkajaa työlleen, jotta hän voisi viettää enemmän aikaa Edmund-puolisonsa ja perheensä kanssa.

− Kun Peggy oli päättänyt vastaanottaa tehtävän, Marli kirjoitti minulle: “Kiitos Herralle, joka on kuullut rukouksemme. Nyt minulla on suuri rauha sielussani. Peggy on lahja minulle, Project Hannahille ja varsinkin TWR:lle”, medialähetysjärjestön Amerikan alueen kansainvälinen johtaja Tim Klingbeil kertoi.