Hyppää sisältöön

Joulukeräys Afganistaniin tuotti yli 111 000 euroa

Afganistanilainen tyttö.

Sansan joulukeräyksen tuotolla välitetään toivon ja rauhan sanomaa muun muassa Afganistaniin.

Sansan joulukeräyksen 2021 tuotto oli ennätykselliset 111 400 euroa. Keräysvaroilla tuetaan erityisesti darinkielisiä televisio-ohjelmia mutta myös muita SAT-7 Pars -kanavan persiankielisiä ohjelmia.

− Tämä on kaikkein aikojen paras joulukeräyksen tuotto, siitä suuri kiitos jokaiselle lahjoittajalle. Tilanne Afganistanissa ei ole parantunut, ja nyt sota Ukrainaa vastaan on vallannut huomion. Evankeliumi Jeesuksesta tuo edelleen toivon toivottamalle ja rauhan rauhattomalle – niin Afganistanissa kuin Ukrainassakin. Näiden alueiden ihmiset tarvitsevat jatkuvaa rukousta, sanoo Sansan varainhankinnan koordinaattori Erkki Salo.

Satelliittitelevisio SAT-7 Parsin darin-, farsin- ja tadžikinkieliset ohjelmat välittävät rauhan sanomaa Lähi-itään ja Keski-Aasiaan. Ohjelmia voi edelleen katsoa myös Afganistanissa.

Afganistanilaiset katsojat lähettävät kanavalle rukous- ja avunpyyntöjä. SAT-7 Parsin henkilökunta pitää yhteyttä katsojiin ja viestittää heille, ettei heitä ole unohdettu ja että heidän puolestaan rukoillaan. Afganistanilaisten lähettämistä viesteistä välittyy se, miten merkityksellistä yhteydenpito heille on.

Joulukeräyksen varainhankintakulut olivat 11 prosenttia. …… …… …… …… …… …… …… …… …… …… …… ……”””” style=”””””lg””right””Lahjoita >>””””””url:https%3A%2F%2Fsansa.fi%2Flahjoituskohteet%2Fsat7pars%2F”]Voit edelleen antaa lahjasi Afganistaniin!