Hyppää sisältöön

Kevätkeräys lähetys- ja projektityöntekijöille tuotti runsaat 23 000 euroa

lähetys- ja projektityöntekijät

Sansan lähetys- ja projektityöntekijät toimivat mm. tv-tuotannossa, Toivoa naisille -työssä, seurakuntatyössä, median vaikuttavuustutkimuksessa sekä hallinnollisissa tehtävissä.

Sansan kevätkeräys lähetys- ja projektityöntekijöiden tekemän medialähetystyön tukemiseksi tuotti noin 23 400 euroa. Sansalla on tällä hetkellä yhdeksän lähetys- ja projektityöntekijää viidessä maassa. He työskentelevät mm. tv-tuotannossa, Toivoa naisille -työssä, seurakuntatyössä, median vaikuttavuustutkimuksessa sekä hallinnollisissa tehtävissä.

Ensimmäiset lähetystyöntekijät lähtivät maailmalle jo Sansan perustamisvuonna 1973. Vuosien varrella lähetys- ja projektityöntekijöitä on ollut Aasiassa, Afrikassa ja Euroopassa yhteensä 57. He ovat palvelleet ja yhä palvelevat Sansan kansainvälisiä kumppaneita eri maissa mutta myös työn tukijoita Suomessa.

– Kevätkeräys poikkesi teemaltaan totutusta linjasta. Lähettikeräyksen tuottoa ehkä tärkeämpää oli Sansan lähetys- ja projektityöntekijöiden tunnettuuden nosto, jossa mielestäni onnistuimme hyvin. Tunnettuutta tarvitaan siksikin, että Sansa lähettää ensi vuoden alussa neljä uutta lähetys- ja projektityöntekijää, kertoo varainhankinnan koordinaattori Erkki Salo.

Kevätkeräyksen varainhankintakulut olivat noin 18 prosenttia. Vielä voit antaa tukesi Sansan lähetys- ja projektityöntekijöiden työlle!