Hyppää sisältöön

Kevätkeräys tuotti lähes 60 000 euroa

SAT-7 Pars -televisiokanava lähettää farsinkielistä kristillistä ohjelmaa 24 tuntia vuorokaudessa. Kuva: Shutterstock.

Sansan kevätkeräys Kohti toivoa SAT-7 Parsin kanssa tuotti lähes 60 000 euroa. Keräyksen tuotto käytetään SAT-7 Parsin ja muiden SAT-7-kanavien tv-ohjelmien tukemiseksi Lähi-itään, Pohjois-Afrikkaan ja Keski-Aasiaan. Keräyskulut olivat 5,2 prosenttia.

Olemme kiitollisia Jumalalle jokaisesta lahjoittajasta ja lahjasta!

– Moni SAT-7 Pars –kanavan näkyvyysalueella elävä kristitty on uskossaan yksin, ehkä vain internet, radio tai satelliittitelevisio ainoana kontaktinaan muihin uskoviin. Kanavan ohjelmissa opetetaan armoa ja rakennetaan luottamusta eikä koskaan hyökätä toisia uskontoja vastaan. SAT-7 Parsin ohjelmat ovat myös kirkko niille kristityille, jotka eivät voi kokoontua yhteen, kertoo Nikoo Ordodary, SAT-7 Parsin ohjelmapäällikkö.

Hyvä keräystulos auttaa meitä tukemaan vaikeissa oloissa eläviä ja vainottuja kristittyjä. Ilosanoma armosta, syntien anteeksiantamisesta, rakkaudesta ja iankaikkisesta elämästä on liian arvokas pantattavaksi.

Esimerkiksi 300 eurolla saadaan kustannettua yksi televisio-ohjelma SAT-7 Pars -kanavalle.

Kohti toivoa

Tänä vuonna Sansan painopisteenä on kristillinen mediatyö erityisesti vaikeissa oloissa elävien kristittyjen parissa. Vuosi 2016 on Kohti toivoa -teemavuosi. Kristillinen mediatyö tavoittaa ihmisen hänen omalla äidinkielellään, jolloin se kantaa myös hedelmää.