Hyppää sisältöön

Uusi some-palvelu sai viestit vyörymään Iranista

SAT-7 Pars

SAT-7 Pars sai neljässä päivässä arviolta 20 000 viestiä uudessa sosiaalisen median palvelussaan. Kuva: SAT-7 Pars.

Iranin sosiaalista mediaa koskevien rajoitusten vuoksi tv-kanava SAT-7 Pars joutuu jatkuvasti etsimään turvallisia keinoja pitää yhteyttä katsojiin.

Nyt SAT-7 Pars toimii sosiaalisessa mediassa myös Telegram-nimisellä alustalla. Tilin luomiseen vaaditaan käyttäjältä vain puhelinnumero.

Otettuaan käyttöön Telegramin keskusteluhuoneen SAT-7 Pars sai neljässä päivässä arviolta 20 000 viestiä katsojilta ja muilta tukijoilta.

Tuhansia Raamatun kirjoja ladattu

SAT-7 Pars tarjoaa Telegramissa videoita tv-ohjelmistaan, mahdollisuuden tallentaa Raamattu ja muuta kristillistä materiaalia.

– Jo viikon jälkeen jokaista Raamatun kirjaa oli ladattu yli tuhat kertaa. Valitettavasti Telegram näyttää maksimissaan vain tuhat latausta, joten emme tiedä, onko 500 ihmistä ladannut 66 kirjaa erikseen vai 50 000 ihmistä ladannut koko Raamatun, kertoo SAT-7 Parsin katsojasuhteita johtava Benjamin Parsa.

Enemmän rukouspyyntöjä kuin rukoilijoita

Vaikkei SAT-7 Pars mainostanut läsnäoloaan Telegramissa, silti valtava määrä ihmisiä otti heti yhteyttä. Monet pyysivät rukousta ja todistivat uskostaan.

– Meillä ei ole tarpeeksi henkilökuntaa rukoilemaan jokaisen puolesta, toteaa Benjamin Parsa.

Asentaessaan keskusteluhuonetta Telegramiin hän keskusteli tuntien ajan monien kristinuskosta kyselevien kanssa. Hän kertoo, että kolmen ensimmäisen tunnin aikana kolme ihmistä antoi elämänsä Kristukselle.

Sansa vahvasti mukana tv-kanavalla

Sansalla on kolme työntekijää SAT-7 Parsin farsinkielisessä tv-työssä. Lähetystyöntekijä Mikael Tunér tuottaa ja ohjaa ohjelmia enimmäkseen Suomesta käsin. Kansallisista työntekijöistä Nikoo Ordodary toimii kanavan ohjelmapäällikkönä sekä Parastoo Poortaheri lastenohjelmien koordinaattorina, juontajana ja käsikirjoittajana.

Lähde: SAT-7