Hyppää sisältöön

Katso ihmistä: Huhtikuun tarina Iranista

Esittelemme vuoden 2021 aikana 12 tarinaa, joissa mediatyön koskettamat ihmiset kertovat, miten Jumalan rakkaus muutti heidän elämänsä. Tässä on Elmiran tarina.

“Nimeni on Elmira. Kuten muutkin nuoret tytöt, haaveilin meneväni naimisiin jonain päivänä. Mutta synnyin Iranissa, ja siellä tyttöjen asema on hyvin erilainen kuin monessa muussa maassa.

Yksitoistavuotiaana, kun ikäiseni tytöt leikkivät hääleikkejä, minut naitettiin oikeasti paljon itseäni vanhemman, aikuisen miehen kanssa. Paikkani olisi ollut vielä koulussa, mutta en enää päässyt sinne. Muistan edelleen, kuinka paljon itkin, kun äitini kertoi, etten pääse enää kouluun.

Muistan edelleen, kuinka mieheni hengitys haisi tupakalta ja kuinka hän suuttui, jos itkin. Meillä ei juuri ollut rahaa ruokaan. Mies myi kehoani, että saisi ostettua rahoilla huumeita. Vuosikausia mieheni piti minua orjana omassa kodissani, ja monen vuoden hyväksikäyttö teki minusta rikkinäisen. Sain HIV-tartunnan. 15-vuotiaana minulla oli jo kaksi lasta. He olivat minulle ainoa syy olla hiljaa ja pysyä vahvana kaikki ne vuodet.

Koin, etten ollut mitään. Olin kadoksissa. Miten kukaan voisi saavuttaa minut?

Mutta sitten eräänä päivänä kuulin televisiosta, että oikeasti olin rakastettu. Että Jumala rakasti minua. Että Jumala voisi auttaa kaikessa, mikä tuntui toivottomalta.

Toivon edelleen, että elämäni olisi mennyt eri tavalla. Mutta se, mitä kuulin televisiossa sinä päivänä, muutti kaiken.”

Katso Elmiran tarina!

…… …… …… …… …… …… …… …… …… …… …… ……”””” style=”””””lg””right””Vuositeemasivulle >>””””””url:https%3A%2F%2Fsansa.fi%2Fvuositeema%2F|||”]Tutustu Katso ihmistä -vuositeemaan!