Hyppää sisältöön

Joulukeräys Aasian perheradiotyölle tuotti 57 000 euroa

perhe Kambodzassa

Kambodžalainen Sim Sunin perhe kuuntelee perheradio Krusa FM:n ohjelmia. Kuva: Eila Murphy.

Sansan joulukeräys Aasian perheradiotyöhön tuotti hieman yli 57 0000 euroa. Jaa parasta joululahjaa -keräyksen tuotto käytetään perheradiotyöhön Kambodžassa, Mongoliassa, Japanissa, Indonesiassa ja Thaimaassa Sansan kumppanin FEBC:n kautta. Keräyskulut olivat 10 prosenttia.

Kambodžassa Sansan joulukeräyksen tuotolla tuetaan Perheen parhaaksi -ohjelmaa. Se lähetetään kerran viikossa tunnin pituisena. Ohjelmassa perhetyöhön erikoistunut pastori opettaa kristilliseen avioliittoon ja perhekäsitykseen liittyvistä aiheista ja kuuntelijat voivat soittaa ohjelmaan keskustellakseen aiheesta.

Mongoliassa tuotetaan ohjelmia sekä nuorille että kristinuskosta kiinnostuneille. Myös Mongoliassa radioitavien ohjelmien aikana on mahdollisuus ottaa yhteyttä ja saada palautetta omiin kysymyksiin.

Radio-ohjelma muutti elämäni -videossa on kuvattu muutosta, jota perheradio-ohjelmat saavat aikaan Mongoliassa. Kiitos kaikille lahjoittajille. Voimme yhteisen työmme kautta koskettaa monia Jumalan rakkaudella. On suurenmoista saada olla mukana tällaisessa työssä, kertoo Sansan sidosryhmäpäällikkö Marja Soikkeli.

Monessa Aasian maassa tehdään kristillistä radiotyötä perhenäkökulmasta. Perheohjelmat kertovat, kuinka voi elää hyvää ja toisia kunnioittavaa elämää. Samalla kylvetään evankeliumin siemen.

Katso video Mongoliasta!