Hyppää sisältöön

Katso ihmistä: Lokakuun tarina Indonesiasta

Esittelemme vuoden 2021 aikana 12 tarinaa, joissa mediatyön koskettamat ihmiset kertovat, miten Jumalan rakkaus muutti heidän elämänsä. Tässä on Rica Rahimin tarina Indonesiasta.

Nimeni on Rica Rahim ja minulla on fyysinen vamma, joka vaikuttaa elämääni. Olen kuunnellut Heartline Radiota nyt noin viiden vuoden ajan. Joka kerta kun kuuntelen ohjelmia, minua siunaavat niiden laulut, ohjelmat, saarnat ja yksinkertaisesti Herran sana. Minä seuraan Herraa, enkä ketään toista!

Jumala kosketti minua seurakunnan kautta. Minulla oli kristitty ystävä, ja hän vaikutti elävän todella rauhan ympäröimänä. Halusin tietää, miten se oli mahdollista. Eräänä päivänä menin sitten kotikaupunkini seurakuntaan. En tuntenut sieltä ketään, ja menin takariviin istumaan. Kuuntelin hengellisiä lauluja ja kuuntelin Sanaa. Seuraavalla viikolla menin uudelleen. Sen jälkeen aikomukseni oli mennä kolmannen kerran, mutta sitten sairastuinkin ja jouduin sairaalaan.

Silloin koin jotain, joka ylitti ymmärrykseni. Olin sairaalassa ja itkin, mutta en sairauteni vuoksi, vaan koska koin sydämessäni syvän kaipauksen. Kaipasin tavata taas hänet, jonka läsnäolon koin, kun astuin seurakuntaan. En nähnyt mitään näkyvää hahmoa, vaan koin seurakunnassa sellaista rauhaa, joka oli erilaista, kuin mitä olin ikinä aiemmin kokenut. Kaipasin tulla Jumalan luo.

Nykyään kuuntelen Heartline Radion lähetystä joka ilta, ja vahvistun sitä kautta Herrassa. Olen yhä vakuuttuneempi siitä, että seuraamani Jumala on todella elävä Jumala! Haluan aina olla Hänen läsnäolossaan: saman rauhan ympäröimänä, mitä kaipasin sairaalassa. Radion kautta koen oloni todella siunatuksi. Tahdon kiittää Heartline Radiota siitä, että olette elämässäni tällainen siunaus!

Katso Rica Rahimin tarina!