Etusivu ilman karttaa nopeusdemotesti

Media muuttaa maailmaa sydän kerrallaan

Yhdessä saamme aikaan muutoksen! Evankeliumi kuuluu ja näkyy työssämme radioaalloilla, televisiossa, verkossa ja sosiaalisessa mediassa ympäri maailman. Kohtaamme ihmisen hänen omalla kielellään, aidosti arjen keskellä.

Valitse oma polkusi

Miten ja missä toimimme

Medialähetys Sanansaattajat (Sansa) tekee ja tukee kristillistä mediatyötä 36 kielellä Aasiassa, Afrikassa ja Euroopassa. Suurin yksittäinen työalueemme on Intia. Lähetämme myös työntekijöitä ulkomaisten yhteistyökumppaneidemme avuksi.

Media välittää toivoa sinnekin, minne lähetystyöntekijät eivät pääse. Medialähetystyötä tehdään yhä enemmän suurkaupungeissa, joissa moni kärsii yksinäisyydestä ja pohtii elämän tarkoitusta. Työssämme on olennaista paikallisuus: mediasisältöjä tekevät ihmiset osaavat kielen ja tuntevat kulttuurin.

Medialla tavoitamme lyhyessä ajassa moninkertaisesti sen ihmismäärän, jonka apostoli Paavali tavoitti koko elinaikanaan!

 

Työaluekartta:

Voit valita kartalta tai pudotusvalikosta kohdemaan tai työntekijän.

Toimintaamme lukuina

36

kielellä Sansa tekee ja tukee medialähetystyötä.

49

vuotta sitten Sansa perustettiin Hyvinkäällä.

300

yhteydenottoa tulee Japanissa tukemaamme ohjelmaan kuukaudessa keskimäärin.

988

Intiassa tukemiemme radio- ja tv-ohjelmien lähetystä vuodessa.

Lahjoita

Tapahtumat

VIHTI, messu ja juhla

Vihdin kirkko Kirkkotie, Vihti

Vihdin seurakunnan lähetyssihteeri Tuula Kankkunen on jäämässä eläkkeelle ja messun jälkeen on eläkkeelle jäämisjuhla seurakuntatalossa. Messussa saarnaa Sansan toiminnanjohtaja Arto Antturi. Tapahtuma myös Vihdin seurakunnan sivuilla. Tervetuloa saattelemaan Tuulaa eläkkeelle ja kiittämään häntä työstään Vihdin seurakunnassa!

FORSSA, Toivoa naisille -piiri

Tervetuloa kuulemaan Toivoa naisille -työstä, vieraana Miia Kallio Sansasta. Piiri kokoontuu osoitteessa Leivontie 10, 30100 Forssa.

ÄÄNEKOSKI, Hietama, Naisten iltapäivähetki

Hietaman kirkko, Äänekoski Saarijärventie 441, Hietama

Tervetuloa Hietaman kirkkoon pysähtymään ja voimaantumaan joulukiireiden keskellä. Mukana Sansasta Toivoa naisille -työn yhteyspäällikkö Miia Kallio. Naisten iltapäivähetki 3.12.2022 Hietaman kirkko

HELSINKI / Lauttasaari, messu ja lähetystilaisuus

Lauttasaaren kirkko Myllykallionrinne 1, Helsinki

Klo 11.00 messussa saarnaa Arto Antturi. Messun jälkeen lähetystilaisuus, Sirpa ja Roy Rissanen, Antturi. Seuraa tilaisuutta Lauttasaaren seurakunnan Youtube-kanavan kautta

LAHTI / Mukkulan kirkko, Joulujuhla

Mukkulan kirkko Kilpiäisentie 1, Lahti

Seniorityöntekijät Matti ja Tuula Korpiaho sekä Seija Niemi (TN-lähettiläs). Yhteistyössä: Keski-Lahden seurakunta, Medialähetys Sanansaattajat & Kylväjä. Tervetuloa!

Tutustu maksuttomaan
Sansa-lehteen!

Mielenkiintoisia aiheita ja tietoa, jota et löydä mistään muualta. Sukella lähetystyön taustoihin ja ajankohtaisiin ilmiöihin! Neljästi vuodessa ilmestyvä Sansa-lehti on 32-sivuinen, ja voit tilata sen maksutta kotiisi tai sähköpostiisi.

Tee kestotilaus tai tilaa näytenumero lomakkeella tai soita p. 019 457 7700.