Etusivu ilman karttaa nopeusdemotesti

Media muuttaa maailmaa sydän kerrallaan

Yhdessä saamme aikaan muutoksen! Evankeliumi kuuluu ja näkyy työssämme radioaalloilla, televisiossa, verkossa ja sosiaalisessa mediassa ympäri maailman. Kohtaamme ihmisen hänen omalla kielellään, aidosti arjen keskellä.

Valitse oma polkusi

Miten ja missä toimimme

Medialähetys Sanansaattajat (Sansa) tekee ja tukee kristillistä mediatyötä 36 kielellä Aasiassa, Afrikassa ja Euroopassa. Suurin yksittäinen työalueemme on Intia. Lähetämme myös työntekijöitä ulkomaisten yhteistyökumppaneidemme avuksi.

Media välittää toivoa sinnekin, minne lähetystyöntekijät eivät pääse. Medialähetystyötä tehdään yhä enemmän suurkaupungeissa, joissa moni kärsii yksinäisyydestä ja pohtii elämän tarkoitusta. Työssämme on olennaista paikallisuus: mediasisältöjä tekevät ihmiset osaavat kielen ja tuntevat kulttuurin.

Medialla tavoitamme lyhyessä ajassa moninkertaisesti sen ihmismäärän, jonka apostoli Paavali tavoitti koko elinaikanaan!

 

Työaluekartta:

Voit valita kartalta tai pudotusvalikosta kohdemaan tai työntekijän.

Toimintaamme lukuina

36

kielellä Sansa tekee ja tukee medialähetystyötä.

49

vuotta sitten Sansa perustettiin Hyvinkäällä.

300

yhteydenottoa tulee Japanissa tukemaamme ohjelmaan kuukaudessa keskimäärin.

988

Intiassa tukemiemme radio- ja tv-ohjelmien lähetystä vuodessa.

Lahjoita

Tapahtumat

KOKKOLA/Suomalainen, Lähetysilta

Kokkolan seurakuntakeskus Läntinen Kirkkokatu 17, Kokkola

Ilta lähetykselle -tilaisuuden aiheena Toivoa naisille -työ. Mukana Sansan Toivoa naisille -työn va. yhteyspäällikkö Henna Luoma. Ilta järjestetään seurakuntakeskuksen Lähetyssopessa. Iltakahvi ja -tee lähetystyön hyväksi.

KUOPIO/Alava, Tuomasmessu

Alavan kirkko Keihäskatu 5 B, Kuopio

Tuomasmessussa saarnaa Mervi Viuhko. Musiikista vastaa Jarkko Maukonen. Tuomasolkkari klo 17 seurakuntasalissa.

OULUNSALO, Oulun hiippakunnan lähetysjuhlat

Oulunsalon kirkko Jääsköntie 8, Oulunsalo +1 more

Tervetuloa Oulun hiippakunnan lähetysjuhlille 30.8.-1.9.2024! Mukana päivillä Sansan toiminnanjohtaja Mikko Matikainen 31.8.: LÄHTÖPORTIT 2 klo 16:45-17:30 / Pitkäkankaan koulu, Opintie 6, Kuusela 2 klo 16:45–17:30 Lähetys, vastaanotto ja palaute – medialähetyksen ytimessä Mikko Matikainen Oulunsalon kirkossa: Klo 19:30 Sanan ja rukouksen ilta kirkossa Mikko Matikainen, Tanja Hirvilammi, Matti Laurila, “Viisikko” (Jaakko Rahkon musiikkiryhmä) Tutustu koko […]

IISALMI, Kuopion hiippakunnan lähetysjuhla

Kulttuurikeskus Kirkkopuistonkatu 9, Iisalmi

Kuopion hiippakunnan "Tapahtukoon sinun tahtosi" -lähetysjuhlassa mukana Mervi Viuhko. 31.8. klo 13.30 Innovatiiviset mediatyökalut lähetys- ja seurakuntatyössä -paja. Mervi Viuhko ja Satu Hauta-aho (TN-lähettiläs). Klo 10-16.30 Kulttuurikeskuksen lämpiössä pääsee tutustumaan Sansan toimintaan ja materiaaleihin. Klo 17 Pyhän Ristin kirkko, Haukiniemenkatu 10b, messu, mukana Mervi Viuhko. . Pääset tutustumaan lähetysjuhlien (31.8.-1.9.) monipuoliseen ohjelmaan tästä: Ohjelma - […]

Tutustu maksuttomaan
Sansa-lehteen!

Mielenkiintoisia aiheita ja tietoa, jota et löydä mistään muualta. Sukella lähetystyön taustoihin ja ajankohtaisiin ilmiöihin! Neljästi vuodessa ilmestyvä Sansa-lehti on 32-sivuinen, ja voit tilata sen maksutta kotiisi tai sähköpostiisi.

Tee kestotilaus tai tilaa näytenumero lomakkeella tai soita p. 019 457 7700.