Hyppää sisältöön

Domini Life -mobiilisovellus toimii nyt myös viron kielellä

Vironkielisen Domini Life -mobiilisovelluksen ruutunäkymiä.

Domini Life -sovellusta voi käyttää suomen, ruotsin ja englannin lisäksi nyt myös viron kielellä.

Vironkielinen Domini Life -mobiilisovellus julkistettiin lauantaina 21. elokuuta Viron evankelis-luterilaisen kirkon lähetyskonferenssissa Haapsalussa. Sovelluksen on tuottanut suomalainen kehittämistyöryhmä yhteistyössä Viron luterilaisen kirkon lähetyskeskuksen ja Viron ekumeenisen neuvoston kanssa. Viro on neljäs kieli, jolla sovellusta voi nyt käyttää.

Vuonna 2017 Suomessa kehitetty Domini Life toimii lisäksi suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Rukoussovellusta on ladattu yli 15 000 kertaa. Käyttäjiä on kymmenissä maissa ja kaikissa maanosissa. He kuuluvat moniin eri kirkkoihin ja kristillisiin yhteisöihin.

Domini Life koostuu eri osa-alueista. Rukousosioon on mahdollista jättää esirukouspyyntöjä, rukoilla toisten jättämien aiheiden puolesta ja tehdä oma rukousohjelma. Sovellukseen kuuluu myös rukousryhmäominaisuus.

Eri kieliversioiden uutissivustoissa on mahdollista seurata monien kirkkojen ja kristillisten toimijoiden uutisvirtoja. Sovellus jakaa myös ekumeenisesti ajantasaista tietoa.

Domini Life on Vuoden ekumeeninen teko

Domini Life -mobiilisovellus on digiajassa tärkeä työkalu yksityisille ihmisille ja kristillisille toimijoille. Se on osoittautunut tarpeelliseksi erityisesti koronaviruspandemian aikana.

Domini Life sai tämän vuoden keväällä Suomen Ekumeenisen Neuvoston vuosittain myöntämän Vuoden ekumeeninen teko -tunnustuksen. Sovellusta kehittävät ja ylläpitävät Medialähetys Sanansaattajat ja Kansan Raamattuseura yhteistyössä monen toimijan kanssa.