Hyppää sisältöön

Yhteistyönä syntynyt Domini Life kokoaa yhteen kristillisiä mediasisältöjä

Domini Life

Domini Life on ladattavissa Android- ja iOS-puhelimille ja -tableteille nettisivulta domini.life tai sovelluskaupoista.

Usean toimijan yhdessä toteuttama Domini Life -mobiilisovellus julkistettiin virallisesti 2. joulukuuta Turussa pidetyssä valtakunnallisessa Kristuspäivässä. Älypuhelimiin ladattava sovellus kannustaa ilon ja huumorin kautta toimimaan ja aktivoimaan yhteyttä Jumalaan.

Domini Life koostuu erilaisista osa-alueista. Uutissivustossa voi seurata kristillisten medioiden uutisvirtaa. Mukana on Sansan lisäksi Suomen evankelis-luterilaisen kirkon, Radio Dein, Kotimaa24:n, Seurakuntalainen.fi:n, Sanan, Uuden Tien, Sanansaattaja-lehden, Pipliaseuran, Lähetysyhdistys Kylväjän ja Toivoa naisille -rukousliikkeen uutisia.

Rukousseinälle voi jättää omia esirukouspyyntöjä, rukoilla toisten jättämien aiheiden puolesta ja tehdä oman rukousohjelman. Matkalla-osiossa voi kartalla olevia kohteita klikkaamalla saada tietoa järjestöjen työstä maailmalla. Voimasanoja-osio tarjoaa Raamatun jakeen joka päivälle.

Kerätään pisteitä ja Raamatun hahmoja

Domini Lifeen sisältyy pelillinen ominaisuus, jossa kerätään raamatullisia hahmoja. Taiteilija Pekka Rahkosen kuvittamat hahmot tuovat esiin eri näkökulmia kristityn elämään. Sovelluksessa voi myös kerätä pisteitä ja leikkimielisesti seurata omaa toimintaansa.

Domini Life (Herran elämä) -sovellushankkeen vetäjinä toimivat Sansa ja Kansan Raamattuseura. Projektitiimissä ovat mukana myös Kirkon lähetystyön keskus, TietoPiiri sekä Suomen lähetysneuvoston alainen nuorten aikuisten lähetystyön edistämisen työryhmä, NALE.

Sovelluksen tekninen toteuttaja on Valu Digital Oy. Hanke on saanut Kirkon Mediasäätiön tukea. Domini Life on ladattavissa Android- ja iOS-laitteille nettisivulta domini.life tai sovelluskaupoista.

Katso video: