Hyppää sisältöön

Domini Lifea voi käyttää nyt myös englanniksi

Mervi Viuhko, Heli Karhumäki ja Domini Lifen englanninkielinen versio.

Domini Lifen englanninkielinen versio julkistettiin Kirkon viestintäpäivillä Oulussa. Mukana olivat hankkeen vetäjä Mervi Viuhko sekä Kansan Raamattuseuran edustajana Sana-lehden päätoimittaja Heli Karhumäki. Kuva: Annaleena Pakkanen.

Älypuhelinsovellus Domini Lifen englanninkielinen versio on nyt saatavilla. Versio julkistettiin Kirkon viestintäpäivillä Oulussa 6. syyskuuta.

− Englanninkielinen versio avaa laajoja mahdollisuuksia! Näemme tämän tarjoavan myös seurakunnille hienoja mahdollisuuksia hyödyntää sovellusta kansainvälisessä työssään, sanoo Domini Life -hankkeen vetäjä, Sansan verkostotoiminnan johtaja Mervi Viuhko.

Englanninkielisen version avulla Domini Lifea voi aiempaa helpommin esitellä myös ulkomailla. Sovellus on herättänyt kiinnostusta arabian-, turkin-, hindin-, kiinan-, viron- ja swahilinkielisten tahojen keskuudessa sekä esimerkiksi Luterilaisessa maailmanliitossa.

Tällä hetkellä Domini Lifen on ladannut lähes 7150 käyttäjää. Maksuton sovellus on saatavilla Android- ja iOS-laitteille. Jos sovelluksen on jo ladannut suomen kielellä, asetuksista voi halutessaan vaihtaa englanninkieliseen versioon.

Uutisia ja ajankohtaista jo 17 sivustolta

Domini Life on Sansan ja Kansan Raamattuseuran yhteinen hanke, jossa on mukana suuri joukko yhteistyökumppaneita. Mediat-osiossa on nyt luettavissa uutisia ja ajankohtaista 17 sivustolta. Uusimpana uutistuottajana on Suomen ortodoksinen kirkko.

Uutislähteitä ovat sansa.fi, sana.fi, seurakuntalainen.fi, sanansaattaja.fi, piplia.fi, kylvaja.fi, uusitie.fi, radiodei.fi, toivoanaisille.fi, minuuttihartaus.fi, evl.fi, kotimaa24.fi, opendoorsfinland.fi, missionmen.fi, katolinen.fi, verkkokirkko.fi sekä nyt myös ort.fi.

Englanninkielinen versio on Mervi Viuhkon mukaan vielä beta-versio, eli muutoksia ja parannuksia on luvassa. Myös suomenkielistä versiota kehitetään jatkuvasti. Lähiaikojen suunnitelmissa on saada mukaan Radio Dein kuuntelumahdollisuus sekä suora yhteys Kirkon keskusteluapuun.

Domini Lifen tekninen toteuttaja on Valu Digital Oy. Hanke on saanut Kirkon Mediasäätiön tukea.

Domini Lifea voi seurata myös Facebookissa. Sieltä löytyy muun muassa linkki kyselyyn, johon vastaamalla pääsee vaikuttamaan sovelluksen kehittämiseen.

Lue lisää ja lataa Domini Life!