Hyppää sisältöön

Domini Lifen on ladannut jo yli 10 000 ihmistä 90 maassa

Domini Lifen lataajia Mekong Mission Forumissa.

Myös Mekong Mission Forumin osallistujat latasivat Domini Lifen puhelimiinsa Myanmarissa marraskuussa 2018. Kaikkiaan sovelluksella on käyttäjiä jo 90 maassa. Kuva: Timo Reuhkala.

Domini Life -älypuhelinsovelluksen latausten määrä ylitti hiljattain 10 000:n rajapyykin. Sovelluksen syyskuussa julkaistu englanninkielinen versio on laajentanut käyttäjäkuntaa muihinkin kuin suomenkielisiin.

Tällä hetkellä Domini Lifellä on käyttäjiä 90 maassa. Eniten käyttäjiä löytyy Suomen jälkeen Virosta, Espanjasta, Intiasta, Venäjältä, Yhdysvalloista, Itävallasta, Saksasta ja Kyprokselta.

– Käyttäjiä on yllättävissäkin paikoissa, kuten Arabiemiraateissa, Vietnamissa, Papua-Uudessa-Guineassa, Etelä-Koreassa, Libanonissa, Omanissa, Australiassa, Azerbaidžanissa ja monissa Afrikan maissa, kertoo Domini Life -hankkeen vetäjä, Sansan verkostotoiminnan johtaja Mervi Viuhko.

Uusi #-ominaisuus julkaistaan Kirkkopäivillä

Domini Lifen suosituimmat ominaisuudet ovat oman rukoussuunnitelman tekeminen ja rukousseinä. Rukousseinälle jätetään keskimäärin 300–350 aihetta vuorokaudessa. Luvussa ovat mukana myös alkuperäiselle rukousseinälle eli Sansan nettisivujen kautta jätetyt rukousaiheet.

Käyttäjiltä saadun palautteen mukaan sovellukseen on kehitetty uusi #-ominaisuus, joka julkaistaan Kirkkopäivillä Jyväskylässä lauantaina 18. toukokuuta kello 10.30 pidettävässä tilaisuudessa Millainen on tulevaisuuden digitaalinen unelmakirkko?

Uusi toiminto mahdollistaa oman rukouksen merkitsemisen #-tunnisteella, esimerkiksi #toivoanaisille, #munkkiniemensrk tai #mongolia. Kun kirjoittaa hakukenttään “toivoanaisille”, pääsee rukoilemaan kaikkia Toivoa naisille -tunnisteella merkittyjä rukouksia.

– Uuden toiminnon toivotaan palvelevan rukousryhmiä, lähetystyön aiheiden erottautumista ja alueellisesti eri seurakuntien toimintaa. Esimerkiksi messua toimittava pappi voi hakea oman seurakunnan #-merkittyjä rukouksia ja liittää niitä esirukousosioon, Mervi Viuhko selventää.

Uutisia ja ajankohtaista jo 23 verkkosivulta

1,5 vuotta sitten julkaistu Domini Life on Medialähetys Sanansaattajien ja Kansan Raamattuseuran yhteinen hanke, jossa on mukana suuri joukko yhteistyökumppaneita, kuten kristillisiä medioita, järjestöjä ja kirkkoja.

Mediat-osiossa on luettavissa uutisvirtaa 23 verkkosivulta: evankeliset.net, evl.fi, eraamattuopetus.fi, katolinen.fi, kirkkommelähetys.fi, kotimaa24.fi, kylvaja.fi, minuuttihartaus.fi, missionmen.fi, om.fi, opendoorsfinland.fi, ort.fi, piplia.fi, radiodei.fi, sana.fi, sanansaattaja.fi, sansa.fi, sansaTV.fi, seurakuntalainen.fi, toivoanaisille.fi, uusitie.fi, verkkokirkko.fi sekä uusimpana tulokkaana martyyrienaani.fi.

– Juhlista kanssamme 10 000 käyttäjän ylittymistä ja lataa omaan Facebook-profiilikuvaan väliaikainen kehys! Näin osoitat kuuluvasi Domini Lifen ystäviin. Vaihtoehtoisia kehyksiä löytää, kun menee profiilikuvaan ja kirjoittaa kehys-hakusanaksi Domini Life, Mervi Viuhko opastaa.

Domini Life on ladattavissa maksutta Android- ja iOS-laitteille nettisivulta domini.life tai sovelluskaupoista.