Hyppää sisältöön

Domini Lifessa uusi #-ominaisuus

Domini Life parkkipaikalla Australiassa.

Domini Life -älypuhelinsovelluksen englanninkielinen versio on laajentanut käyttäjäkuntaa, ja nyt käyttäjiä on jo 90 maassa. Kuva: Timo Reuhkala.

Domini Life -älypuhelinsovelluksen latausten määrä on ylittänyt 11 000. Sovelluksen englanninkielinen versio on laajentanut käyttäjäkuntaa, ja tällä hetkellä käyttäjiä on 90 maassa.

Domini Lifen suosituimmat ominaisuudet ovat oman rukoussuunnitelman tekeminen, rukousseinä ja Mediat-osion uutiset.

Käyttäjiltä saadun palautteen mukaan sovellukseen on kehitetty uusi #-ominaisuus. Toiminto mahdollistaa oman rukouksen merkitsemisen #-tunnisteella, esimerkiksi #parisuhde, #terveys, #kiitos, #japani tai #munkkiniemensrk. Kun kirjoittaa hakukenttään “parisuhde”, pääsee rukoilemaan kaikkia samalla tunnisteella merkittyjä rukouksia.

Uuden toiminnon toivotaan palvelevan rukous- ja raamatturyhmiä, lähetystyön aiheiden erottumista ja eri seurakuntien toimintaa. Esimerkiksi messua toimittava pappi voi hakea oman seurakunnan #-merkittyjä rukouksia ja liittää niitä esirukousosioon.

Sisältöä jo 23 verkkosivulta

Domini Life on Sansan ja Kansan Raamattuseuran yhteinen hanke, jossa on mukana suuri joukko yhteistyökumppaneita.

Mediat-osiossa on luettavissa uutisvirtaa 23 verkkosivulta: evankeliset.net, evl.fi, eraamattuopetus.fi, katolinen.fi, kirkkommelahetys.fi, kotimaa24.fi, kylvaja.fi, minuuttihartaus.fi, missionmen.fi, om.fi, opendoorsfinland.fi, ort.fi, piplia.fi, radiodei.fi, sana.fi, sanansaattaja.fi, sansa.fi, sansaTV.fi, seurakuntalainen.fi, toivoanaisille.fi, uusitie.fi, verkkokirkko.fi sekä uusimpana tulokkaana marttyyrienaani.fi.

Domini Life on ladattavissa maksutta Android- ja iOS-laitteille verkkosivulta domini.life tai sovelluskaupoista.