Hyppää sisältöön

Kiinnostaako vapaaehtoistoiminta? Tervetuloa Varustamoon 28.–29.4.

Kaksi henkilöä makaa kukkaniityllä lukemassa kirjaa.

Varustamo on kahden päivän tapahtuma Sansan vapaaehtoistoiminnassa jo mukana oleville ja uusille kiinnostuneille. Luvassa on verkostoitumista, virkistäytymistä ja varustautumista. Kuva: Shutterstock.

Miten sinä haluaisit olla mukana medialähetystyössä? Tätä kysymystä ja muita ajankohtaisia asioita pohditaan Varustamossa 28.–29. huhtikuuta Suomen Raamattuopistolla Kauniaisissa. Kaikille kiinnostuneille avoimet päivät sisältävät monipuolista ohjelmaa, inspiroivia puheita, keskusteluja, rukousta, musiikkia ja käytännön työpajoja.

Varustamossa tutustut 50-vuotiaan Sansan työhön, tapaat henkilökuntaa ja jo Sansan työssä mukana olevia vapaaehtoisia, verkostoidut sekä saat uusia ideoita omaan vapaaehtoistyöhösi. 

Sansasta mukana ovat kotimaantyönjohtaja Mikko Matikainen, Toivoa naisille työn -yhteyspäällikkö Miia Kallio ja digituottaja Laura Tulisalo. Päivien musiikista vastaavat SRO:n Houseband sekä Riina Matikainen.  

Varustamon hinta pe-la sisältäen ateriat ja majoittumisen: 40 euroa/hlö/2hh tai 65 euroa/hlö/1hh. Päiväkävijöille hinta on pe-la 15 euroa/hlö. Tervetuloa verkostoitumaan, virkistäytymään ja varustautumaan yhdessä!

Ohjelma ja lisätietoa

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 10. huhtikuuta!