Hyppää sisältöön

Lähetetty-koulutus käynnistyy jälleen maaliskuussa

Lähetetty-koulutuksen mainoskuva.

Lähetetty-koulutuksen jälkeen on mahdollisuus hakea Sansan tai Kylväjän avoinna oleviin lyhytaikaisiin tehtäviin työalueille. Hakuaika koulutukseen päättyy 25.2.2024.

Neljän viikonlopun mittainen Lähetetty-koulutus kutsuu kasvamaan yhdessä Jumalan lapsena ja opettelemaan elämään Jeesuksen lähettämänä, Suomessa ja maailmalla. Maalis-syyskuun aikana järjestettävä koulutus on suunnattu noin 16–35-vuotiaille, mutta mukaan voi hakea iästä riippumatta.

Koulutus järjestetään lähijaksoina Suomen Raamattuopistolla ja viimeinen kokoontuminen Vihdin Enä-Sepässä. Jokaisessa jaksossa on teema, jota käsitellään yhdessä ja itsenäisesti, tutkitaan Raamattua ja rukoillaan.

Opettajina ovat mm. Erkki Jokinen, Jussi Miettinen, Jukka Kääriäinen, Taneli Skyttä, Saara Kinnunen ja Sansasta Mikko Matikainen. Hakuaika päättyy 25. helmikuuta.

Lähetetty-koulutus on Lähetysyhdistys Kylväjän, Medialähetys Sanansaattajien, Suomen Raamattuopiston ja Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetyksen yhdessä toteuttama. Koulutuksen jälkeen on mahdollisuus hakea Kylväjän tai Sansan avoinna oleviin lyhytaikaisiin tehtäviin työalueille.

Lue lisää ja hae mukaan!