Hyppää sisältöön

Lähetetty-koulutus käynnistyy jälleen

Lähetetty-koulutuksen mainos.

Lähetetty-koulutuksen jälkeen on mahdollisuus hakea Sansan tai Kylväjän avoinna oleviin lyhytaikaisiin tehtäviin työalueille. Hakuaika koulutukseen päättyy 26.2.2023.

Neljän viikonlopun mittainen Lähetetty-koulutus kutsuu kasvamaan yhdessä Jumalan lapsena ja opettelemaan elämään Jeesuksen lähettämänä, Suomessa ja maailmalla. Maalis-syyskuun aikana järjestettävä koulutus on suunnattu noin 16–35-vuotiaille, mutta mukaan voi hakea iästä riippumatta.

Koulutus järjestetään lähijaksoina Suomen Raamattuopistolla ja viimeinen kokoontuminen Vihdin Enä-Sepässä. Jokaisessa jaksossa on teema, jota käsitellään yhdessä ja itsenäisesti, tutkitaan Raamattua ja rukoillaan. Vuoden 2023 koulutuksen hakuaika päättyy 26. helmikuuta.

Lähetetty-koulutus on Lähetysyhdistys Kylväjän, Medialähetys Sanansaattajien, Suomen Raamattuopiston ja Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetyksen yhdessä toteuttama. Koulutuksen jälkeen on mahdollisuus hakea Kylväjän tai Sansan avoinna oleviin lyhytaikaisiin tehtäviin työalueille.

Lue lisää ja hae mukaan!