Hyppää sisältöön

Medialähetyspäivät Kuopiossa 23.–25. elokuuta

Kallaveden kirkko talvella.

Medialähetyspäiviä vietetään Kallaveden kirkossa Kuopiossa 23.–25.8.2024. Kuva: Marita Jaatinen.

Seuraavia Medialähetyspäiviä vietetään Kuopiossa 23.–25.8.2024. Sansan vuotuinen kesätapahtuma järjestetään tänä vuonna yhdessä Kallaveden seurakunnan kanssa.

Ohjelmassa on muun muassa puhetta rauhasta, elämäntarinoita maailmalta ja Kuopiosta, kuulumisia lähetystyöstä, musiikkia, rukousta sekä raamatunopetusta. Nuorille on etkot ja Juhani Tikkasen trubaduurikeikka jo torstai-iltana. Lapsille on omaa ohjelmaa lauantaina.

Musiikki on vahvasti läsnä iltaohjelmissa, lauantai-iltana myös ylistystanssi. Juhani Tikkasen lisäksi musiikkia tarjoilevat muun muassa Nina Åström, Mikko Goes To Heaven sekä Jarkko Maukonen Houseband.

Medialähetyspäivien ulkomaisia puhujavieraita ovat muun muassa TWR-Intian johtaja Dipendra Halder, Intian luterilaisten kirkkojen yhteistyöelimen UELCI:n pääsihteeri Joshua Peters sekä kansainvälisen Toivoa naisille -työn johtaja Susie Pek.

“Leivotaan yhdessä medialähetyskukko!”

− Olen ilolla saanut kokea sansalaisten ja paikallisen väkemme innostuneen yhteishengen ja halun rakentaa tapahtuma, jossa kirkkomme perustehtävä eli ilosanoman Jeesuksesta Kristuksesta lähettäminen lähelle ja kauas on riemullisena teemana. Odotan tapahtumaamme innolla! Tervetuloa Kuopijjoon, toivottaa Kallaveden seurakunnan kirkkoherra Matti Pentikäinen.

Medialähetyspäivien tapahtumapaikkana on pääosin Kallaveden kirkko. Ja Kuopiossa kun ollaan, lähetystyön teemaan meitä siivittää medialähetyskukko.

− Leivotaan yhdessä medialähetyskukko! Matti Pentikäinen innostaa.

Voit bongata medialähetyskukon myös tepastelemasta Kallaveden kirkolla päivien aikana. Nappaa pyrstösulista kiinni ja ”huastele” kukon kanssa kuulumisia!