Hyppää sisältöön

Medialähetyspäivillä siunattiin tehtäviinsä yhdeksän Sansan työntekijää

Sansan työntekijöitä siunattiin tehtäviinsä Hyvinkään kirkossa.

Hyvinkään kirkossa siunattiin tehtäviinsä Raakel Iskanius (vas.), Miia Kallio, Pirjo Kuuluvainen, Marja Perttola, Elisheva Karonen, Laura Ahonen, Mikko Matikainen ja Juri Veikkola. Alttarin takana ovat va. toiminnanjohtaja Marko Pihlajamaa, piispa Kaisamari Hintikka, vt. kirkkoherra Virpi Koivisto ja hallituksen puheenjohtaja Ville Hoikkala. Kuva: Ari Suomi.

Medialähetyspäivien juhlamessussa Hyvinkäällä 11. kesäkuuta siunattiin tehtäviinsä yhdeksän Sansan työntekijää. He ovat aloittaneet työnsä vuosina 2022–23.

Laura Ahonen siunattiin yhteisötoimintojen koordinaattorin tehtävään, Raakel Iskanius talousassistentin tehtävään, Miia Kallio Toivoa naisille -työn yhteyspäälliköksi, Elisheva Karonen mediatoimittajaksi, Pirjo Kuuluvainen väliaikaiseksi hallintojohtajaksi, Mikko Matikainen kotimaantyön johtajaksi, Marja Perttola järjestösihteeriksi, Laura Tulisalo digituottajaksi sekä Juri Veikkola globaalin lähetystyön kehittämispäällikön tehtävään.

Espoon hiippakunnan piispa Kaisamari Hintikka puhui saarnassaan heille:

− Te olette saaneet uskon lahjan ja olette vastanneet kutsuun jakaa siitä lahjasta muillekin. Hyvä Jumala siunatkoon työtänne, niin että sen sato olisi runsas, koituisi jokapäiväiseksi leiväksi, ikuisen elämän leiväksi monille.

Sato on tarkoitettu jaettavaksi

Sansan työn keskiössä on aina ollut evankeliumin aarteen jakaminen vaikeimmin tavoitettaviin paikkoihin, usein kaikkein haavoittuvimmassa asemassa oleville ihmisille, sanoi piispa Kaisamari Hintikka saarnassaan Hyvinkään kirkossa.

− Haluatte kohdata ihmisen henkilökohtaisesti, nähdä Kristuksen niissä, jotka eivät ole vielä hänestä kuulleet. Näin työnne muuttaa maailmaa, yksi sydän kerrallaan.

Piispa muistutti, että usko on lahja, jonka Kristus synnyttää. Se on aarre ja tehtävä, ja sen sato on tarkoitettu jaettavaksi.

− Syvällä muhevassa mullassa, silmän tavoittamattomissa, tapahtuu kasvun ihme. Olen kylvänyt ja istuttanut, kastelen ja hoidan parhaani mukaan. Mutta mitä ikinä teenkin, Jumala on se, joka antaa kasvun. Hän antaa kaiken elämän meille ja kaikelle luodulle. Hän täyttää sydäntemme varastot ja vilja-aitat ylitsevuotavassa rakkaudessaan. Siitä sadosta riittää jaettavaa kaikille.

Katso juhlamessun tallenne!