Hyppää sisältöön

Taivaan vallat Porvoossa 23.–25. syyskuuta – tutustu Medialähetyspäivien ohjelmaan!

Medialähetyspäivät järjestetään tänä vuonna uutena ajankohtana 23.–25. syyskuuta, yhdessä Porvoon suomalaisen seurakunnan kanssa. Taivaan vallat Porvoossa -nimisen tapahtuman ohjelma on nyt julkaistu.

Perjantai 23. syyskuuta alkaa missiologisen symposiumilla, jossa mukana on muun muassa sudanilais- ja muslimitaustainen luterilainen pappi Yassir Eric ja piispa Teemu Laajasalo. Symposiumi on kaikille avoin, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista.

Perjantai-illan Voi taivaan vallat -konsertti on harvinaista herkkua, sillä siellä esiintyvät isä ja poika, Jukka Leppilampi ja Mikko Leppilampi. Muita illan nimekkäitä artisteja ovat Marzi Nyman, Jepa Lambert ja Sounds of Mercy. Konserttiliput tulevat myyntiin elo-syyskuun vaihteessa.

Eija-Riitta Korhola, Nina Åström Duo, Jukka Norvanto…

Lauantaina saadaan tuulahduksia medialähetystyöstä eri mantereilta. Arabiankielisestä televisiotyöstä ja arabimaiden ajankohtaisista asioista kertoo ohjelmajohtaja George Makeen SAT-7:sta. Rytmiä ja väriä tuo nuorten kansainvälinen tanssi- ja draamaryhmä M18 Kroatiasta. Raamattu kannesta kanteen -ohjelmasta tuttu Jukka Norvanto pitää rukiisen raamattuopetuksen.

Ohjelmassa on myös kanavia ja arabiankielinen tilaisuus. Paneelikeskustelussa on mukana muun muassa Eija-Riitta Korhola. Nuorille on iltapäivällä monipuolista omaa ohjelmaa.

Lauantai-illan päättää musiikkia, puhetta ja rukousta yhdistävä tilaisuus Porvoon tuomiokirkossa, jossa musiikista vastaa Nina Åström Duo.

Sunnuntain messussa tuomiokirkossa siunataan työhön Sansan uusia kotimaan työntekijöitä sekä lähetys- ja projektityöntekijöitä. Piispa Teemu Laajasalo saarnaa.

Tutustu Medialähetyspäivien ohjelmaan!