Hyppää sisältöön

Lue Sansan työstä katsaus, tiivistelmä tai koko vuosikertomus

Lähi-itä sisältää tässä tapauksessa myös Etu- ja Keski-Aasian sekä Pohjois-Afrikan alueet. Afrikka sisältää Etiopian, Eritrean ja Kamerunin sekä muut fulfuldenkieliset alueet.

Tiesitkö, että vuonna 2015 Sansan medialähetystyö oli yli 2 miljardin ihmisen ulottuvilla? Että lähes 1/3 intialaisista saattoi seurata Sansan kustantamia radio- ja tv-ohjelmia?

Tiesitkö, että vaikeissa oloissa eläviä kristittyjä tuettiin entistä enemmän, työtä Lähi-idässä ja Aasiassa lisättiin? Että Jeesuksesta kuullaan, katsotaan tai luetaan yhä useammin kännykällä?

Tiesitkö, että Sansan työtä tekee 37 työntekijää ja Suomessa melkein 400 vapaaehtoista? Että keräykset ja kotisivu-uudistus kasvattivat yksityishenkilöiden tukea Sansalle?

Lisätietoa Sansasta 2015 muutamalla klikkauksella

Medialähetys Sanansaattajien (Sansa) vuosikertomuksesta on julkaistu nyt myös napakka lyhennelmä, tiivistelmääkin tiiviimpi. Katsaus 2015 tarjoaa nopean yhteenvedon Sansan maailmanlaajasta medialähetystyöstä ja samalla yhdistyksen strategiakaudesta 2010−2015.

Muutamalla klikkauksella saat tietää, missä, miten ja keiden kanssa Sansa tekee lähetystyötä − ja millä rahoilla. Katsaus 2015 löytyy täältä.

Sansan kevätkokouksen hyväksymä koko vuosikertomus 2015 on katsauksen 2015 lopussa. Vuosikertomuksesta ennen kevätkokousta koostettu nelisivuinen tiivistelmä on luettavissa Lähde-lehdestä 3/2016.