skip to Main Content

Kohti toivoa -keräyksellä evankeliumin iloa Indonesiaan

Kristityksi tuleminen ja kristittynä eläminen ei ole helppoa kaikkialla Indonesiassa. Keräämme varoja mm. yhteistyökumppanimme FEBC:n mediatyöhön ja -koulutukseen Indonesiassa ja muualla Aasiassa. Osallistu nyt!

”Radio on hyvä väline, koska sitä voi kuunnella salaa. Kuuntelen radiota töitä tehdessäni ja kotona huoneessani ilman, että muu perhe tietää. En tiedä, mitä he sanoisivat; kuunteleminen on minulle yksityisasia. Olen yhä hindu, mutta sydämessäni uskon Jeesukseen”, kertoo balilainen Ari Indonesiasta ja jatkaa:

”Kun kuulen, mitä muut ihmiset jakavat radiossa, huomaan, että moni kärsii enemmän kuin minä. Rukoilen, että Jumala parantaa minut sairaudestani, sillä olen jatkuvasti kipeä. Toivon myös, että Jumala antaa minulle vaimon.”

Ari on 30-vuotias koristepuuseppä. Hän asuu yhä lapsuudenkodissaan ja elää hindukulttuurissa. Vaikka suurin osa indonesialaisista on muslimeja, balilaisista neljä viidestä on hinduja. Balilaisen on vaikea kääntyä kristityksi. Jos perheen yksi jäsen kääntyy kristityksi, jätetään hänet yleensä yhteisön ulkopuolelle. Siksi jotkut ovat sydämestään kristittyjä mutta noudattavat yhä hindutapoja ja -perinteitä.

Rukoillaan yhdessä

Ari kuuntelee kristillistä Heartline FM Balia, joka on yksi FEBC-Indonesian paikallisradioista. Sansan tukema Rukoillaan yhdessä -esirukousohjelma on suora lähetys, jonne kuuntelijat soittavat tai lähettävät viestejä. Juontaja keskustelee ja rukoilee heidän kanssaan. Rukoillaan yhdessä on Arin lempiohjelma.

”Valtaosa palautteista ja pyynnöistä tulee kristityiltä, mutta myös hindut ja muslimit soittavat lähetykseen”, kertoo juontaja Samuel Adhi Suruk.

Radio rohkaisee

Sansa on tukenut Indonesiassa tehtävää radiotyötä vuodesta 1995. Tuettavat ohjelmat ovat vaihtuneet tarpeiden ja mediakentän muutosten mukaan. Tällä hetkellä Sansa tukee indonesiankielistä Rukoillaan yhdessä -ohjelmaa sekä TWR:n Toivoa naisille -ohjelmaa jaavan ja indonesian kielillä. Lisäksi Sansa on mukana tavoittavassa muslimityössä sekä kriisiradiotyössä.

”Minulla on huoli lähetystyöstä. Meidän tulee toimia nopeasti, jos haluamme, että evankeliumi Jeesuksesta leviää. Haluan lisätä radion vaikuttavuutta ja kouluttaa uusia ohjelmantekijöitä”, linjaa Farida Sukendro, joka toimii Heartline Academyn koulutusjohtajana FEBC-Indonesiassa.

Auta ja osallistu keräykseen

Farida unelmoi, että radio-ohjelmat kannustavat kuuntelijoita henkilökohtaiseen uskoon, kasvattavat heitä uskossa ja rohkaisevat palvelustyöhön. Auta Faridaa toteuttamaan unelmansa ja osallistu keräykseen!

Lahjoitusesimerkkejä:

  • Kyniä 20 koulutettavalle: 10 €
  • Yhden ohjelman radiointi: 50 €
  • Ohjelman tuotanto ja radiointi: 90 €

Lahjoita soittamalla 0600 188 08.

Lahjoitukset kohdistetaan ajankohtaisimpaan Sansan keräykseen tai sinne, missä tarve on suurin.

Puhelun hinta on 15,36 € + paikallisverkkomaksu.

Lue mediatyön uutisia Indonesiasta!

Kiitollinen kuuntelija Ari:

Indonesialaisella Sri Nissillä on sinulle asiaa:

Arin kuva: Annaleena Pakkanen

sat-7-artikkelikuva

SAT-7 – toivoa epävarmuuden keskelle

Tule muuttamaan Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan tulevaisuutta! Osallistu keräykseen, jonka tuotto käytetään SAT-7-kanavien ohjelmatuotantoon. SAT-7 sataa taivaalta hyviä uutisia alueelle, jossa ihmisten tavoittaminen evankeliumille on muutoin vaikeaa.

Sansan-lähettikeräys-2018-kevätkeräys-artikkelikuva-

Lähettikeräys 2018

Evankeliumilla on maailmalla ennennäkemätön tilaus. Media on näkymätön lähetti, mutta lähetys- ja projektityöntekijämme antavat medialähetystyölle kasvot. Lähetystyöntekijä tarvitsee laajan tukiverkoston, myös taloudellisesti. Ole mukana lähettämässä!

Raamattu_rkk-2018_C

Kylvä yhdessä Raamattu kannesta kanteen -ohjelman kanssa!

Raamattu kannesta kanteen (Rkk) on pyörinyt radiossa vuodesta 1997. Se on vuodesta toiseen Radio Dein kuunnelluin ohjelma. Kylvä radioaalloilla sekä kännykkäsovelluksen kautta tapahtuvaan raamattutyöhön tavoittamaan suomalaisia hyvän Sanan opetuksen äärelle. Niin siunaat koko Suomea. Lahjoita nyt!

Son-Sey_Joulukerays-2017_Sansa

Paras lahja aasialaisille perheille

Monessa Aasian maassa radiotyötä tehdään perhenäkökulmasta. Kristilliset perheradiot kertovat jouluevankeliumin koko perheelle tänäkin jouluna. Lahjasi avulla moni aasialainen voi kuulla evankeliumin ensimmäistä kertaa. Nettikeräyksen tavoite on 10 000 euroa. Hyvää adventtia sinulle ja perheradion kuuntelijoille Aasiassa!

Kiinakerays-paakuva_sh

Yhteys muodostettu – miljoonien kiinalaisten tavoittamiseksi

Ihmisen yksi perustarve on tulla nähdyksi ja kohdatuksi. Vuorovaikutteisen median välityksellä yhä useampi kiinalainen tavoitetaan yksilöllisesti evankeliumilla. Auta kiinalaisia ja osallistu keräykseen, jonka tuotolla tuetaan kristillisen vuorovaikutuksellisen median toimintaa ja kehitystyötä. Nettikeräyksen tavoite on 10 000 euroa. Kiitos, Jumala sinua ja lahjaasi siunatkoon!

Myriam_lahjoitussivukuva tekstillä

Yhteys muodostettu – Lähi-idän lapsille toivoa pelon sijaan

”Uskon, että voimme rakentaa parempaa tulevaisuutta Lähi-itään lapsi kerrallaan. Lähi-idällä on toivoa, jos voimme kylvää lapsiin rakkauden siemeniä”, vakuuttaa egyptiläinen Essam Nagy, SAT-7 Kidsin tuottaja ja juontaja. Vaikuta lasten elämään ja epävakaiden alueiden tulevaisuuteen. Lahjoita SAT-7:n lastenohjelmiin! Nettikeräyksen tavoite on 10 000 euroa.

Kambodza_lapsi_tyttö_ilo_hymy_katse_2014_pienimpi_koko__shutterstock_227737780

Yhteys muodostettu – anteeksiantoa ja rakkautta Kambodžaan

Kambodžan asukkaista monet kärsivät edelleen punakhmerien aiheuttamista traumoista. Pol Potin hirmuhallinto tuhosi ihmisiä, kulttuuria ja maata vuosina 1975–78. Traumatisoivat kokemukset ja tunteet siirtyvät sukupolvelta toiselle ja purkautuvat kotiväkivaltana. Auta kambodžalaisia eheytymään ja lahjoita! Krusa FM vie lahjasi perille radiolla.

nettikuva_sansafi-1

Jaa parasta lahjaa – toivon evankeliumia SAT-7 Türkin välityksellä

”Valo loistaa pimeydessä, pimeys ei ole saanut sitä valtaansa.” Joh. 1:5. Kristillinen satelliittitelevisio SAT-7 Türk lähettää ohjelmia rohkaistakseen ja vahvistaakseen turkkilaisia kristittyjä. Ohjelmia katsovat muutkin kuin kristityt, ja heille kanava tarjoaa totuudenmukaista tietoa kristinuskosta.

Moni iranilainen kristitty on uskossaan yksin. Median välityksellä hän pääsee mukaan uskovien yhteyteen.               Kuva: Shutterstock.

Kohti toivoa SAT-7 Parsin kanssa

SAT-7 Parsin farsinkielisten tv-ohjelmien näkyvyysalueella asuu satoja miljoonia ihmisiä, joista moni etsii totuutta, toivoa ja kestävää perustusta elämälleen. Kun ihminen löytää kanavan, katsoo sitä ja tutustuu Jeesukseen, hänen elämänsä muuttuu. Me suomalaiset voimme tarjota evankeliumia iranilaisille. Lahjoita nyt.

Teemavuosi-2016_KohtiToivoa

Kohti toivoa -keräys

SAT-7:n, TWR:n ja FEBC:n ohjelmat tavoittavat ihmisiä maissa, joissa kristittynä eläminen on vaikeinta. Televisio- ja radio-ohjelmat ovat monelle myös se puuttuva oma seurakunta. Auta meitä kertomaan Kristus-valosta ja toivosta vaikeissa oloissa eläville lähimmäisillemme. Lahjoita nyt.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku