Hyppää sisältöön

50-vuotiasta Sansaa juhlitaan monipuolisesti 9. kesäkuuta

Sansan juhlagaalan mainoskuva.

Sansan 50-vuotispäivä 9.6.2023 huipentuu juhlagaalaan ja konserttiin Hyvinkään kirkossa kello 18.30–21.30.

Kesäkuun 9. päivä on Sansalle tärkeä merkkipäivä, sillä medialähetysjärjestö täyttää silloin 50 vuotta. Syntymäpäivää juhlitaankin monin tavoin. Iltapäivällä on tarjolla ilmaiset kakkukahvit, ja ennen illan juhlagaalaa on mahdollisuus syödä päivällinen ja tutustua Kohtaamisten toriin, jossa on koolla kansainvälisiä toimijoita, lähetys- ja projektityöntekijöitä sekä kansallisia yhteistyökumppaneita.

Sansan varainhankintapäällikkö Erkki Salo vakuuttaa, että juhlapäivästä saa eniten irti, kun tulee juhlapaikalle hyvissä ajoin.

– Ennen gaalaa on tarjolla edullinen mahtava ateria, ja Kohtaamisten torilla on mahdollisuus tavata tuttuja ja tuntemattomia.

Välähdyksiä menneestä ja konsertti

Pekka Laukkarisen juontamassa juhlagaalassa Hyvinkään kirkossa nähdään välähdyksiä vuosikymmenten varrelta ja kuullaan videoterveisiä maailmalta sekä kansainvälisten vieraiden tervehdyksiä. Mukana ovat ainakin Lauren Libby (TWR), Susie Pek (TWR Women of Hope), Jan Orskov (SAT-7) ja David Fry (MediaWorks) sekä Sansan senioreita ja perustajajäseniä.

– Saamme kuulla gaalassa tarinoita työn vaikuttavuudesta mutta katsoa myös eteenpäin niihin mahtaviin mahdollisuuksiin, joita meillä on median kautta tehtävässä lähetys- ja evankeliumin työssä, kertoo Sansan viestintäjohtaja Mervi Viuhko.

Ohjelmassa on lisäksi Lähetysaika-sketsi ja Sansan historiaa elävästi avaavan aikajanan lanseeraus.

Juhlagaala huipentuu Maksettujen Viulujen konserttiin. Illan aikana kuullaan myös Eve & Ossin elämänmakuisia lauluja sekä koskettavaa farsinkielistä artistia Dariush Golbaghia.

Juhlagaala ja konsertti ovat vieraille maksuttomia, mutta tapahtumalla on myös varainhankinnallinen tavoite. Sansan keräystavat ovat illan aikana esillä, ja tavoitteena on kerätä hyvä summa medialähetystyölle.

Ei juhlapukupakkoa

Juhlavasta nimestään huolimatta gaalaan ei tarvitse pukeutua hienosti, vaan asu on vapaa. Mervi Viuhkon mukaan tärkeintä on, että haluaa liittyä sydämellään mukaan kiitollisuuteen lähetystyön vuosikymmenistä.

– Toivotan jokaisen lämpimästi tervetulleeksi Hyvinkään kirkkoo­n 9.6. tai sitten mukaan Radio Dein tai livestriimin kautta, jos ei pääse paikan päälle.

Lähetä rahalliset syntymäpäiväterveiset Sansalle lahjoitussivulla.

Ilmoittaudu päivälliselle ja synttärikahville.

Medialähetyspäivien koko ohjelman löydät tästä.