Hyppää sisältöön

Yhteydessä − eilen, tänään ja ikuisesti

Mikko Matikainen karttakuvan edessä.

Toiminnanjohtaja Mikko Matikaisen pääkirjoitus Sansa-lehdestä. Kuva: Sansa.

Tuoreesta Sansa-lehdestä voit lukea Hyvinkään kirkossa kesäkuussa pidetyistä Medialähetyspäivistä. Niillä juhlimme 50 vuotta täyttänyttä Sansaa. Kuulimme perustajajäsenten ja työtään Sansassa tehneiden muisteluita, kiitimme Jumalaa hänen uskollisuudestaan, lauloimme ja kuulimme raamattuopetusta.

Juhlaamme täydensi poikkeuksellisen runsas ulkomaisten yhteistyökumppaniemme joukko. Yhdessä kiitimme Jumalaa menneestä, nykyisyydestä ja katsoimme tulevaisuuteen. Ystävämme kertoivat elämästään ja matkastaan Jeesuksen luokse avaten samalla kokemaansa johdatusta palvelutehtäviinsä. Tämä lisäsi yhteydessä olemisen kokemusta − Jumalaan ja toisiimme.

Pidimme vaikuttavuusseminaarin, jossa pohdimme kumppaniemme kanssa työtämme ja sen kehittämistä. Koemme tärkeäksi yhteistyön syventämisen ja elämän jakamisen seurakuntien ja työmme ystävien kanssa. Näin yhteinen rukous, resurssien jakaminen ja työn tekeminen evankeliumin hyväksi ovat samalla yhteydessä olemista Kristuksen maailmanlaajaan kirkkoon.

Sansan hallitus sai 17.6. päätökseensä keväällä alkaneen prosessin Sansan uuden toiminnanjohtajan valitsemiseksi. Kiitän hallitusta saamastani luottamuksesta, pyydän Jumalalta viisautta tähän työhön ja pyydän sinulta rukoustukea itselleni ja Sansan työlle. Haluamme toteuttaa Sansan alkuperäistä näkyä eli viedä median keinoin sanomaa Jeesuksesta, rististä, pelastuksesta ja ihmisen arvosta ylitse kaikkien rajojen, myös niihin kaikista suljetuimpiin maihin, joissa koetaan vainoja ja seurakunnat kasvavat paineen keskellä.

Mielessäni ovat sanat: ”Jeesus Kristus on sama eilen, tänään ja ikuisesti” (Hepr. 13:8). Hänessä avautuu pelastava yhteys Jumalaan ja yhteistyö Jeesuksen seuraajien kesken. Kiitos, että olet tässä yhteydessä mukana.

Mikko Matikainen

Pääkirjoitus on julkaistu Sansa-lehdessä 3/2023.

Katso Medialähetyspäivien tallenteita!