Hyppää sisältöön

Joulukeräys tuotti lähes 80 000 euroa

Pohjantähti

Joulukeräyksen hyvä tulos auttoi osaltaan Sansaa pääsemään tavoitteeseensa, viemään evankeliumi kahden miljardin ihmisen ulottuville vuoden 2015 loppuun mennessä.

Sansan joulukeräys Aasian ja Lähi-idän medialähetystyölle sekä lähetystyöntekijöiden Eeva ja Jari Vähäsarjan työlle tuotti lähes 80 000 euroa. Jaa parasta joululahjaa -keräyksen tuotto käytetään Sansan yhteistyökumppanin TWR:n mediatyöhön Indonesiassa, Intiassa, Kambodžassa, Kiinassa, Turkissa ja Lähi-idän maissa sekä lähetystyöntekijöiden kuluihin. Keräyskulut olivat noin 13 prosenttia.

– Joulun sanoma herkistää edelleen suomalaisia jakamaan ilosanomaa median välityksellä. Hyvä keräystulos auttoi osaltaan meitä toteuttamaan evankeliumin saamisen kahden miljardin ihmisen ulottuville. Iloitsen myös, että Eeva Vähäsarja on mukana välittämässä toivoa turkkilaisille naisille Hanna-yhteistyön kautta ja että Sansa voi tukea Turkin työtä muillakin tavoin, sanoo sidosryhmäpäällikkö Marja Soikkeli.

Esimerkiksi 130 eurolla saadaan kustannettua Naiset toivon lähteellä -ohjelma Turkkiin tai Intiaan. 21 eurolla saadaan teologisen radioseminaarin oppikirja ja MP3-soitin Kiinaan.