Hyppää sisältöön

Sansan kesäkeräys vie hyviä uutisia levottomaan maailmaan

Sanomalehtiä ja uutisotsikoita.

Sansan kesäkeräyksen 2022 tuotolla jaetaan maailmalle hyviä uutisia, evankeliumia.

Mikä on elämän tarkoitus? Mitä tapahtuu kuoleman jälkeen? Miksi maailmassa on niin paljon kärsimystä? Nämä ovat kysymyksiä, joita varmasti jokainen miettii joskus – varsinkin silloin, kun elämältä menee pohja sairauden, sodan tai muun katastrofin seurauksena.

Maailmassa on tälläkin hetkellä paljon etsijöitä, jotka kaipaavat elämäänsä vastauksia, lohdutusta ja toivoa. Jokaiseen kysymykseen, jokaiseen kyyneleeseen, jokaiseen rukoukseen on olemassa vastaus Jeesuksessa.

Radio- ja televisio-ohjelmat voivat tavoittaa pimeimmässäkin vankilassa elävän ihmisen, jolla ei ole muuten mahdollisuutta kuulla hyvää sanomaa Jeesuksesta. Sansan kesäkeräyksen 2022 tuotolla jaetaan maailmalle hyviä uutisia, evankeliumia.

Rohkaisua ja toivoa elämään

Yhteistyökumppanimme lähettävät viestejä siitä, miten ihmiset Kaakkois-Aasiassa, Intiassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa ovat kuulleet evankeliumin ja löytäneet uskon, toivon ja rauhan elämäänsä. Särkyneet sydämet ovat eheytyneet, kuolleet unelmat heränneet henkiin ja toivottomaan katseeseen on syttynyt toivo. Radio- ja tv-ohjelmat ovat olleet rukousvastaus lukuisille etsijöille.

“Krusa FM -radiokanavalla on tärkeä rooli siinä, että otimme vastaan Jeesuksen Kristuksen pelastajanamme. Olemme tulossa vanhoiksi ja tiedämme, ettei meillä ole paljon aikaa jäljellä täällä maan päällä. Kiitämme Jeesusta, joka on meille niin hyvä. Hän antaa meille mitä tarvitsemme – myös rauhallisen sydämen”, kirjoittaa kambodžalainen FEBC-radiokanavan kuuntelija.

Syrjäisessä kylässä asuvalle intialaisperheelle radio on ollut ainoa ilo ja virkistys arkisen aherruksen keskellä:

“Ohjelmanne kautta ymmärsimme ensimmäisen kerran rukouksen merkityksen. Päätimme alkaa perherukoukset, jolloin vietämme yhdessä aikaa Jumalan edessä. Meitä rohkaisee se, että Jumalan sanalla on voima muuttaa ihmisluontoa.”

Rukousvastauksena toisille

Kun muutoksen kokeneet todistavat siitä, mitä Jumala on tehnyt heidän elämässään, he saavat olla rukousvastauksena toisille. Esimerkiksi turkkilainen Feriha löysi uskon Jeesukseen tutustuttuaan kristinuskoon. Hänen anoppinsa tuki miniäänsä, vaikkei ollut itse kristitty. Kun he katsoivat kerran yhdessä SAT-7 Türk -kanavan ohjelmaa, anoppi yhtyi Ferihan yllätykseksi rukoukseen.

“Jumala tekee työtään sielläkin, missä emme aina näe sitä”, hän kirjoitti palautteessa.

Jumala tekee jatkuvasti työtään eri puolilla maailmaa, niissä sydämissä, jotka etsivät elämäänsä tarkoitusta ja pohjaa, joka ei murru myrskyissä tai järistyksissä. Sinä voit olla omasta puolestasi rukousvastaus näille ihmisille tukemalla radio- ja tv-ohjelmien tekemistä ja lähettämistä kesäkeräyksemme kautta.

Elina UusikyläAuta meitä jakamaan maailmalle hyviä uutisia. Osallistu keräykseen!