Hyppää sisältöön

Syyskeräys SAT-7:lle tuotti 37 000 euroa

Satelliittitelevisio SAT-7:n kanavat.

SAT-7:n ohjelmia lähetetään arabian-, farsin- ja turkinkielisten kanavien kautta 25 maahan Lähi-idässä, Pohjois-Afrikassa ja Keski-Aasiassa.

Sansan syyskeräys satelliittitelevisio SAT-7:n ohjelmatuotannon tukemiseksi tuotti noin 37 000 euroa. SAT-7:n ohjelmia lähetetään arabian-, farsin- ja turkinkielisten kanavien kautta 25 maahan. Internetistä ohjelmia voi katsoa missä päin maailmaa tahansa.

− Rohkaisemme televisio-ohjelmissamme kristittyjä ja opetamme heitä elämään Kristuksen todistajina ei-kristityssä maassa. Yritämme kaikin tavoin juurruttaa kristittyjä jatkamaan elämäänsä arabimaassa. Tämä on erittäin tärkeää tulevaisuuden kannalta, jotta kristinusko säilyisi ja saisi yhä enemmän jalansijaa, kertoo SAT-7:n perustaja ja toiminnanjohtaja Terence Ascott.

− Keräyksen teemana oli Toivoa epävarmuuden keskelle. Toimme esille, kuinka laajamittaista ja monipuolista yhteistyökumppanimme työ on. Se kattaa mobiilisti koko maailman, neljän kanavan kautta ja kolmella kielellä. Kiitos kaikille keräykseen osallistuneille, sanoo Sansan varainhankinnan koordinaattori Erkki Salo.

Syyskeräyksen varainhankintakulut olivat 16,4 prosenttia.

Vielä voit antaa lahjasi satelliittitelevisiotyöhön!