Hyppää sisältöön

Laura Tulisalo ja Marja Perttola ovat Sansan uusimmat vahvistukset

Laura Tulisalo Ja Marja Perttola Netti Kuva Viivi Niemenmaa

Sansan uusina työntekijöinä ovat syyskuussa aloittaneet digituottaja Laura Tulisalo sekä järjestösihteeri Marja Perttola.

Nokialainen Laura Tulisalo on koulutukseltaan medianomi ja visuaalinen suunnittelija. Hänellä on vankka tausta muun muassa mainostoimistoista, ja viimeksi hän on työskennellyt verkkokauppojen suunnittelun parissa.

− Olen keskittynyt 20 vuotta kaupallisen digitaalisen suunnittelun maailmaan ja astuin Sansan digituottajan saappaisiin hyvin innostunein mielin. On aivan mahtavaa päästä tekemään näin tärkeää työtä ja näin hienoon porukkaan, Laura Tulisalo sanoo.

Digituottajan tehtävä on Sansassa uusi ja pitää sisällään digitaalisten kanavien suunnittelua, toteutusta, ylläpitoa ja kehittämistä. Vapaa-aikaansa Laura viettää kahden lapsen, koiran ja kissan kanssa.

− Erityisesti tykkään samota tuntemattomia polkuja koiran kanssa metsissä. Lasten kanssa taas aika kuluu retkeillessä, ja pelailemme myös erilaisia videopelejä.

Yhdessä tekeminen on työn suola

Hyvinkäällä asuva Sansan uusi järjestösihteeri Marja Perttola on koulutukseltaan merkonomi. Hän on työskennellyt sihteerinä monessa eri yrityksessä 40 vuotta, viimeisimpänä linja-autojen maahantuonnissa.

Sansan toimistolla tehtäviin kuuluvat muun muassa asiakaspalvelu puhelinvaihteessa ja sähköpostitse, asiakasrekisterin ylläpito, postitus, monenlaiset kiinteistöön liittyvät tehtävät sekä yhteistyö toimistovapaaehtoisten kanssa.

− Yhdessä tekeminen on työelämän suola. Kiitos Sansan väelle, kun olette ottaneet ystävällisesti vastaan! Toivon, että voimme tavoittaa mahdollisimman monta ihmistä työssämme, Marja Perttola sanoo.

Näinä epävarmoina ja poikkeuksellisina aikoina hän haluaa muistuttaa psalmin 46 sanoin:

− Jumala on turvamme ja linnamme, auttajamme hädän hetkellä. Sen tähden emme pelkää, vaikka maa järkkyy, vaikka vuoret vaipuvat meren syvyyksiin.